• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Iza ja też się nie wychylam u dalszych znajomych i na portalach ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Iza ja podobnie, tylko teraz w grę wchodzą zdjęcia od pasa w górę ale w luźnych ciuchach jeszcze nie widać :)

Lili pokazywałam twoja dzidzie mojemu 4 latkowi bo on nie potrafi zrozumieć tego wszystkiego i mówi tak przy 2 zdieciu : mamusiu ta dziewczynka się uśmiecha , pytam skąd wnioskuję ze dziewczynka skoro nic nie mówiłam na ten temat . A on mamo no przecież widać ze dziewczynka . Zaskoczył mnie trochę .

Piękna córeczka :)

Linka uroczy ten Twój syneczek!

Zero współpracy bo znowu się tak wyobracala by podpatrzec nie można było. Trzeba było szturchac. Obracala się ale tak, że buziaka zaslaniala i nawet lozysko tulila, rączkami się przyslaniala, pupke pidwijala..
Ciekawe jak będzie na polowkowym.

Cora się śmiała, że wiedziała. I dziwila się, że wcześniej nie mogło być dziewczynki jak ona chciała. Potem zaczęła zadawać dorosłe pytania, co robić by był chłopczyk lub dziewczynka..
A Dex w kolo gadał: baby.

Milagros tak z powodu obecnego samopoczucia nic nie mówisz, czy nie chcesz?

Jutro się zmobilizuje i powiem babci i matce SMS napisze. Jakbym pow.tylko babci to by się afera zrobiła, że ona pierwsza nie wiedziała.. To wyślę wiadomość..
Choc może być ciężko się przemoc. Najchętniej pierw bym urodziła a potem się pochwaliła..

reklama
Lilith Nie jestem zwolennikiem wystawiania zdj USG na Facebook i uważam że skoro nie mam z kimś kontaktu nie muszę mu mówić o ciąży ;) a póki brzucha nie ma dużego nic sama nie mówię, tylko najbliższym wypaplalam :) i po rodzinie ale też tylko jak ktoś pytał sama z siebie nie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry