• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Iza ale jesli masz traumę to akurat wskazanie psychologiczne i tyle po sprawie - wstydzisz sie ze od psychologa czu o co chodzi ze chcesz szukać innych rozwiązań ?

Gratuluje wczorajszych wizyt i kciuki za dzisiejsze :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Linka - uuuuu 5 chłopa to kawał ekipy, ale każde dziecko kocha się tak samo mocno niezależnie od płci, wiadome, że zdrowie najważniejsze i później relacje z dziećmi
Ja osobiście marzyłam skrycie o dziewczynce ale z chłopca też się cieszę..;)
Iza a chodzisz prywatnie do lekarza? Nic nie podpowiada? W sumie i papier od psychologa to nic krepującego skoro masz traume
U mnie dokładnie 17+ 4 tc

Iza bierz papier od psychologa, szkoda Twojego zdrowia.

Ja tez jak pytam swojej to jeszcze czas na poród. Zobaczymy...

Priinseseczka mi moja mówi to samo ze na razie to ciąża a o porodzie to później będziemy myśleć, no ale ja jednak stres z tym związany mam. Wiadomo że SN lepsze i dla kobiety i dla dziecka ale nie w każdym przypadku i za wszelką cenę. U mnie robił się już problem podczas cc, tętno gwałtownie mi rosło, a co dopiero przy takim wysiłku jak poród. ...cesarka to operacja i nosi za sobą różne ryzyko ale jednak chciałabym przeżyć ten poród i dziecko żeby się miało dobrze też. Wole się pomęczyć z ta cc dla dobra nas obojga.

Iza- Tobie- jak mało komu należy się takie skierowanie ze względów psychologicznych. Nie sądzę, żeby ktokolwiek, kto będzie znał Twoją historię poddawał w wątpliwość zasadność cc.
Szkoda bez sensu kombinować, jak legalnie możesz dostać skierowanie od psychiatry, czy psychologa.
To żaden obciach. Masz prawo się bać, po tylu przeżyciach i już.

Iza nie chce być wścibska, nie wiem czy moge zapytać dlaczego u Ciebie poród był taką traumą. Jesli to zbyt osobiste to po prostu udajemy, że tego pytania nie było.
Ja też w pierwszej ciąży ciągle rozmyślałam o porodzie, chciałam cesarkę nie chciałam rodzić sn i ciągle mnie to męczyło... a życie rozwiązalo problem za mnie, bo cieli mnie na szybkiego żeby ratować dziecko w 35tc...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry