• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Marytini to kiedy wyjmą to już od lekarza zależy i od stanu szyjki. Niektóre dziewczyny chodzą do końca. Mnie gin opowiadał ostatnio, że w szpitalu badał jakąś dziewczynę, a tu tuż za pessarem już pęcherz z bobasem wiszący już tylko na tym pessarze, więc strach się bać ruszać taki pessar.

MartiniM a to tak o sobie stwierdził że zmierzy czy poprosilas? Kurcze nie dobrze ale jeszcze nie najgorzej jak chociaż chcą założyć krążek... teraz leż ile się da i dotrwasz na pewno [emoji10] czekamy jutro na info co i jak..

Kciuki za wizytujace i ich bobasy[emoji6]

Bada mi szyjke co wizyte :) tylko chcialam zeby mi powiedzial dlugosc, ale nie wiem czy i bez mojej prosby by nie sprawdzal dokladnie b omiesiac temu tez patrzyl i recznie i przez usg :)
Oczywiscie dam jutro znac... :)

Ja miałam badana szyjkę i tak i tak i jeszcze inaczej. :)
Dowcipnie 36, przez brzuch 45,a później już dowcipnie 33.
Wydaje mi się tak jak Joasia mówiła, że da się zauważyć. O ile od początku lekarz zwraca uwagę przy badaniu przez brzuch na szyjkę i zauważy jakieś "odchylenie".

Trzymam kciuki za wizytujace :)

Jestem w 30 tygodniu ciąży

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry