reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Dorotko ty juz jesteś silna, poradzisz sobie z przeciwnościami, o marzenia zawsze trzeba walczyć.

Agulek ja mam młodsza ciążę, wcześniej o 2 tygodnie teraz zmniejszylo się to trochę. Ginka mówi ze to się zdarza w zależności od tego kiedy nastąpiło zapłodnienie i zagniezdzenie. Widełki są dosyć spore.

Jak to jest u Ciebie?

Doczytałam tydzień, to u mnie wciąż więcej. Ja jestem dobrej myśli, a Ty? Co Ci mowila ginka?

Dorota, potrzebujesz być nieobecna to bądź, nie płaczesz to nie płacz..masz prawo pozwolić sobie do takich uczuć jakie odczuwasz i tyle.
Ile maszcdzieci to bez znaczenia.. Mi latami ludzie mówili, ciesz się ze masz już dziecko.. Cieszylam się ale latami Marzyła, o kolejnym.. Warto było wierzuc..
Wiadomo też, że potrzebujesz czasu, nie zrobisz pstryk i wrócisz do rzeczywistości, to nierealne i musisz to zrozumieć.. Nie win się, że nie masz siły czy chęci na to czy coś innego..z czasem będzie łatwiej..
Dobrze słyszeć, że nawet troszkę odrobinę lepiej, dobrze że dzieci blisko..
Co do konfliktu, moja kuzynka ma 3 dzieci.. Dowiedzieli się przy 1.
Warto marzyć i wierzyć :*

Emka kciuki za dzis!

Dzis jestem 9 w 3d maly ma 19 mm, serducho 174,
z usg wynika ze ciaza ma 8w 3d
Ostatnio na usg byla 5 dni mlodsza, a dzis juz 7 i stad niepokoj

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Agulek A to nie jest tak ze może być błąd pomiaru? To ginka ustawia parametry wystarczy ze nie dociagnie 1 mm i juz dziecko mniejsze. Pytałaś ja o to? Chodzisz cały czas do tej samej?
Wydaje mi się że różnica jest niewielka.

reklama
Dzis bylam u innej. No nic, nie ma co gdybac, zobaczymy za 3 tyg. A tu podskakujace bobo :)

887d78e8c38b2d6066b7213cbc5412a5.jpg
0e395871b6e2195451b0ef8911b97520.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry