reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

A byłaś u tego samego lekarza? Bo faktycznie może błąd pomiaru? Ja sobie liczę codziennie 1mm od 1 usg i ładnie się pokrywa..
Co Ci lekarz mówił?

Aaa no i super maluszek :-)

reklama
Nic w sumie nie powiedziala. Ze tak bywa i to nic takiego i ze zobaczymy za 3 tyg bo powinien nadrobic. Blad nawet jesli to i tak nie 7 dni. Dobra nie ma co gderac, nic takiego sie nie dzieje poki co. Moj rosnie jakies 8/9 mm na 14 dni.

Netta chodze do Debski Clinic ale moj gin na urlopie a chcialam kontrolnie zrobic usg bo next dop za 3 tyg. Ale bardzo fajna babeczka, pokazala jak dziecko sie rusza i puscila serducho.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Skoro mówiła, że nie ma się czym przejmować to tak jest. Może to dziewuszka hihi albo niedługo faktycznie nadrobi. A serducho uslyszalas to na pewno od razu lepiej.

Dzis jestem 9 w 3d maly ma 19 mm, serducho 174,
z usg wynika ze ciaza ma 8w 3d
Ostatnio na usg byla 5 dni mlodsza, a dzis juz 7 i stad niepokoj

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
U mnie jest kolo 2tyg opoznienia.. Zobaczymy co wyjdzie w piatek ;)

f2w39jcgdz0az452.png

Dorotka pamietaj czas leczy rany. Ja sie tego trzymalam w kazdej swojej slabej chwilli, w kazdym dniu zwatpienia.
Plus tego wszystkiego jest taki ze jest wiosna, nadchodzi lato. W domu i kolo domu bedziesz miala co robic, czym sie zajac itp. Bedzie dobrze. Z kazdym dniem coraz lepiej. Dzieciaczki pewnie nie dadza Ci o sobie zapomniec. Buziaki dla Was wszystkich:-*

reklama
Zbieram się w sobie by pozbierać się do wyjścia.. Lekarke mam o 2 pewnie będzie opóźnienie a trzymajcie proszę kciuki by się na scan zgodziła.. U mnie jest godzina do przodu jak co :-)

Do góry