reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Hihihi:-) bardzo podobne:-)

Załączniki

• 761e467dea7f233c8e5d03c0a5353fdd1442908050_470x400.jpg
    761e467dea7f233c8e5d03c0a5353fdd1442908050_470x400.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 108
Linka-moj z kolei mowil cos o przeplywach ze na siusiamu sa a na pipce chyba nie. Ale to bratowej tlumaczyl a on mi przekazala i nie pamietam jak to szlo:-) bo jej znajomej tez mowili ze chlopczyk a okazalo sie ze jednak dziewuszka:-) i to jakos juz kolo 30 tc :-)

A różne błędy popełniają , ale tam gdzie byłam w Krk wieże w to że chłopczyk choć miło by było usłyszeć ze jednak dziewczynka ;)
Ja wczoraj rozmawiałam z pania w kolejce do giną była po skierowanie na cc i wyobraźcie sobie ze była na prenetalnym i polowkowym w Katowicach i zdrowe dziecko jej mówili a ostatnio była na usg zwykłym u naszej lekarki i okazało się ze chłopczyk nie ma rączki do powyżej łokcia no porażka . Mówi ze tyle pieniędzy wydała na tamte usg i robili nie dokładnie eh .. mówi ze na szczęście tylko to reszta zdrowa ale i tak była w szoku ze 3 tygodnie przed porodem się o tym dowiaduje ...

Linka-wspolczuje tej kobiecie. Mi nawet jak gon mowi ze jest ok to ja srednio w to wierze. Uwierze jak sie urodzi i bedzie ok. Moj maz tez taki zadowolony chodzi i mowi ze zdrowe a ja ostudzam jego entuzjazm i zawsze mowi ze czy zdrowe to sie okaze jak sie urodzi. On sie denerwuje ze jak tak sceptycznie do wszystkiego podchodze, ale coz taka juz jestem

O masakra co a historia. Dlatego ja na połówkowe zapisałam się też do bardzo cenionej kliniki do lekarki która ma super opinie. To co zrobię w Luxmedzie to swoją drogą, ale tam robią tylko 2D. A przy lekach która przyjmuje na moje wzjg wzrasta ryzyko dziecka z rozszczepem wargi lub podniebienia. A w 22 tygodniu na 3D/4D już można ewentualnie taką wadę stwierdzić.

Co do zmieniającej się płci to mój kolega z pracy czekał na syna, nie chcieli wiedzieć przy badaniach usg, ale każdy mówił że będzie chłopak, że Ona wygląda na chłopaka itp, miał być Tymon, a wyszła Tośka:)

Priinceseczka no u nas też tak chyba z 2 czy 3 chłopców zrobiły się dziewczynki na czerwcowkach[emoji14]

Ja usłyszałam od 2 lekarzy że chłopczyk więc się nie ludze że jest inaczej.

Linka mój synek też czasem chodzi w różowym, np piżamki to tylko różowe ma teraz :p ale po prostu to po kimś tam dostaliśmy, a jemu jeszcze nie zależy :-) krzesełko do karmienia też ma różowe[emoji14]
Ojej to z tą babeczka to musiał być szok. Ale co, sama też na usg nie zauważyła? Przecież nie trzeba się znać żeby na połówkowym to dostrzec...

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

O wlasnie linka mi mowil to samo gin co Tobie z Nikosiem w 13tc a teraz ten sam lekarz najpierw mowil dziewczynka ale potem sie uniosło potem znow opadło i mowi ze lepiej poczekać do połówkowych :)

Moi gin na pierwszych badaniach napisał w kartotece ze uwidoczniono 3 kończyny ale nie powiedział mi o tym na szczęście na prenatalnych widziałam wszystkie i dopiero potem przeczytałam kartotekę jak czekałam w kolejce .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Emka u mie ewidentnie w górze było cały czas dlatego nie miał wątpliwości że chłopczyk ..

Maleducada właśnie ja wypytalam jak wyglądało badanie i pokazał jej gin tylko na chwilę dziecko i potem mierzył i mówił ze wszystko w porządku ..

Do góry