reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zachcianki ciążowe

Oj zadne z waszych pomysłów obiadowych do mnie nie docierają:no::sorry2: Tzn normalnie pociekła by mi ślinka,ale taka moja przypadłość ciążowa,ze od obiadów mnie całkowicie odrzuciło:-p Jedyne co na ciepło to mogę zjeść kalafior lub borkuly z masełkiem i bułką tartą i finito:sorry2:
To już bardziej coś na słodko typu racuchy czy naleśniki,ale nie chce mi się smażyć w taki upał.Poza tym wyjeżdżamy jutro i K nakazał wszystko wyjąć z zamrażarki aby ją wyłączyć więc wyjadamy,tzn on i młody :-) dzisiaj mają pomidorówkę, a ja pewnie jakieś kanapeczki z pomidorem i ogórem.

reklama
Aż się głodna zrobiłam czytając o jedzeniu. Ale samej nie chce mi się gotować, ja lubię bardzo pierogi ruskie z biedronki (najlepsze gotowe pierogi jakie jadłam) ale już nie ma, więc chyba spaghetti pesto zrobię, bo to 15 minut roboty jest :)

Moj smaczek na dzis byl na cisto ze śliwkami no i musialam zrobic mimo wszystko :D

Teraz wcinam fasolke szparagowa z maselkiem i bulka tarta, ale to tylko tak na przegryzke do kompa.

Na obiad szykuje spagetti po bolonsku z nowego przepisu.

ponko- hehe pierożki z biedronki mniam właśnie cały dzień o nich myśle i mam w zamrażarce i zrobię na wieczór też je lubie smaczne i tanie ;)

oj zjadłabym mielone :-D

Jestem strasznie głodna, a w domu pustki. Chyba zamówię pizzę, chociaż już dawno przestałam jadać takie rzeczy (wyjątek to Pizza Hut ale dla mnie to uczta dla podniebienia, szkoda, że nie dla portfela :-D). Wszystkie mrożonki mi się pokończyły i chyba zaraz mi się żołądek zapadnie. Chyba poślę chłopa mojego do sklepu, póki otwarte, bo zdycham ;o

reklama
dobrze dziewczyny piszecie siekane to mielone zastawiałam się jak to napisać bo co region w Polsce to inaczej na to się mówi:tak:

Do góry