reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Coś dla groszkowych Pań: F&F: moda dla niej, dla niego, dla dziecka : F&F
forever_young
Niemłoda mama Młodej
W sumie zakupu dokonałam...usługi... smykofonia Polecam.
Martadelka - butki już sfocone, dziś mimo zasznurowania Młoda ściągnęła je wraz ze skarpektami z szelmowskim uśmiechem....:-)
Martadelka - butki już sfocone, dziś mimo zasznurowania Młoda ściągnęła je wraz ze skarpektami z szelmowskim uśmiechem....:-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Naprawdę warto, przy okazji się można spotkać i wybrać po choćby do niedalekiego Ogrodu Saskiego. My celujemy na pierwszy powakacyjny - 8 września, bo wcześniej raczej trudno będzie. 

czesc
dziewczyny kiedy planujecie pozbyc sie łóżeczka??
Mój synek spał na "normalnym" łóżku jakos jak miał 1,5 roku... no w każdym razie niecałe 2.
Zastanawiam się nad lóżkiem piętrowym dla dzieciaków, oczywiście jeszcze nie teraz... ale juz myślę , z tąd te moje pytanie...
dziewczyny kiedy planujecie pozbyc sie łóżeczka??
Mój synek spał na "normalnym" łóżku jakos jak miał 1,5 roku... no w każdym razie niecałe 2.
Zastanawiam się nad lóżkiem piętrowym dla dzieciaków, oczywiście jeszcze nie teraz... ale juz myślę , z tąd te moje pytanie...
Larvuniu, ja jeszcze o tym nie myślałam - zobaczymy, jak wyjdzie w praniu ;-)
A ja wreszcie kupiłam zabawki z ikei. POLECAM!!! Mamy takie:
MULA Kolejka - IKEA
MULA Klocki z wózkiem, 26 szt - IKEA
MULA Skrzyneczka - puzzle - IKEA
MULA Układanka - IKEA
to już dawno: MULA Foremki - IKEA
a to chcieliśmy, ale nie było: MULA Przebijanka - IKEA
Zabawki są naprawdę super, bawimy się nimi wszyscy :-) ale Ediś sam też. Naprawdę, super sprawa :-)
A ja wreszcie kupiłam zabawki z ikei. POLECAM!!! Mamy takie:
MULA Kolejka - IKEA
MULA Klocki z wózkiem, 26 szt - IKEA
MULA Skrzyneczka - puzzle - IKEA
MULA Układanka - IKEA
to już dawno: MULA Foremki - IKEA
a to chcieliśmy, ale nie było: MULA Przebijanka - IKEA
Zabawki są naprawdę super, bawimy się nimi wszyscy :-) ale Ediś sam też. Naprawdę, super sprawa :-)
reklama
Podziel się: