reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
kurcze piszecie o tych wypasionych wózkach że i mnie bierze ochota zeby zakupić super bryke mojemu maluchowi (u nas stara spacerówka peg perego - "prezent" od ciotki no i z braku laku takim jeździmy) tylko kurcze brak kaski, chyba sie niestety musze wstrzymac i dopiero jak Mati bedzie miał rodzeństwo to zaszalejemy - wtedy bedziecie mi radzić co kupić :-)

My mamy spadkowe bryki i nie są złe :tak: W sumie nawet lepiej bo ja bym się denerwowała każdą plamka czy zadraśnięciem na stelarzu a o to jak się wpycha co małego bagażnika nietrudno.

Martadelko, my mamy, ale w zasadzie nie używamy ;-)

Dziewczyny, powtórzę tu pytanie z ogólnego. jakie pieluszki do pływania polecacie i dlaczego?

no ja myślałam, żeby kupić szlafrok z myślą o wakacjach nad morzem (marzy mi się pogoda:-p) albo ponczo kapielowe

pieluszek kąpielowych nie polecę bo nie byłyśmy jeszcze na basenie więc przyłączam się do pytania:tak:

Ja - Zołza - szafisko :-)
Martadelka - szlafrok - spadkowy mamy, dobrze, że przypomiałaś, przepierzemy przed morzem - kiedy jedziecie ?
Kąpieluszki - u nas wybór był ograniczony z uwagi na gabaryty Młodej - ale zdecydowanie nie Huggiesy :no: - kupiłam w Rossmanie i leżą.
Wracając od Młodej zajechałam do Auchan - i tańsze słoiczki i nieco inny asortyment niż w Carrefour - i już szkołę rzucili, przeszłam się przy kredkach pamiętając jak się naszukałam świecowych 1 +. No i są BICa, 16 albo 14 kolorów, w kształcie trójkąta, ok. 13,50 zł, to kupiłam, będzie większy wybór. Na zaś ołówkowe 2 + tej samej firmy w podobnej cenie. Ja - Zołza - chcesz te świecówki ? Ja napewno jeszcze przed wrześniem dotrę do Auchan.
Z innej bajki to piwo Somersby Apple - podobno sprzedaje się jak świeże bułeczki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry