reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Ja też czuję się spokojniejsza gdy dziecko ma body - nawet nasze letnie wieczory bywają chłodne, a jak widzę wtedy takie gołe nery to:baffled:ale ciężko dostać body bieliźniane w rozm.104 w górę. Udało mi się kiedyś dodtać na all i zostawię je po Nince dla Leo:tak:

reklama
Emi na ten moment w ogóle nie chodzi bez body, ale widzę że prawie wszystkie dzieci u nas na podwórku tak o pół roku starsze śmigają bez body...

W temacie zakupów dodam jedynie, że już nigdy więcej - jeśli nie będę zmuszona przez okoliczności - nie kupię nic w tescowym F&F w cenie nieobniżonej - zaszłam wczoraj i ujrzałam wszystkie czapki i kapelutki, jakie w zeszłym tyg.kupiłam dzieciakom, poprzeceniane:sorry2:ale ża to trampki za grosze nabyłam:-)
i zaszalałam, bo kupiłam sobie w ccc buty na koturnach (wysokich) - zobaczyłam, przymierzyłam i kupiłam:tak:uznałam, że trzeba coś mieć oprócz cichobiegów, zwł.jak się planuje pracy szukać;-)od razu noga dłuższa w czymś takim, choć optycznie:-D

Andariel - no to całkiem przypadkiem udało Ci się wykonac misję buty :-p Co do Tesco to ja mam podobnie chyba, że b. mi się podoba albo cena akceptowalna - mam swoje stawki ;-)

reklama
Do góry