reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Aestima, fajne te sandalki, ja Mai balerinki odeslalam, bo miala po 10 min slady odcisniete w miejscu, gdzie balerinka ma brzeg...wiec dalej szukam, w pt podskocze moze do sklepu firmowego renbuta

mrsmoon, Miesio całe lato w tych sandłkach renbuta w piachu spędził i w stanie idealnym były, więc jedź do tego renbuta- będziesz zadowolona. A o emelach właśnie słyszałam, że to takie delikatuśne buty- do kościoła;p Ponoć każdą rysę widać...

to chyba zalezy od buta, bo w zeszylm roku mielismy elele sznurowane granatowe i sa niezniszczone w ogoke a te blekitne, ktore teraz mamy to masakra po piaskownicy...

Andariel, jakie emele macie?
Jak w ogóle sznurowane? U nas wszystkie na rzepy, jedne tenisówki sznurowane i się namęczymy przy ubieraniu! Mam egzepmlarz, który jak wie, że bedzie spacer, to już nie usiędzi ani sekundy:no:

Aestima - granatowe trzewiki z zeszłej jesieni - za małe już. I to sznurowanie było idealnym rozwiązaniem na tłustą stópkę Leosia:tak:generalnie wolę rzepy (szybkość ubierania, co przy dwójce dzieci jest b.pożądane:-p), jak będę kupować coś na teraz/lato, też raczej na rzepy.
btw - namierzyłam 3 sklepy W POBLIŻU i to w jednej hali (bo centrum handlowe to raczej przesadzona nazwa), w kt.sprzedają ren-buty:tak::cool2:

o, a w moim mieście posucha renbutowa... jedno miejsce namierzyłam, ale wybór kiepski... \nie mogę się doczekać aż nasze przyjdą! Ze wszystkich butów jakie miał Miesio renbutki były najfajniesze:tak: i taka mieciuteńka podeszwa w nich była...:)

reklama
Do góry