reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Madzioolka - bardzo ładny i bardzo .... niepraktyczny kolor :sorry2:, dla dziecka leżącego jeszcze tak, ale dla mnie byłby tylko źródłem stresu że Młoda wciąż brudna :baffled: Myślę, też o zakupie jednocześciowego również, ale nic mnie nie powaliło.
Aestima - spoko, tak pytam, Ty szperacz odzieżowy jesteś :-D No gusta odzieżowe jak się okazuje mamy podobne. Ja Młodej kupiłam swego czasu budrysówkę w Zarzem chyba na 74 i myślę, że na jesień będzie jak znalazł tylko jaaasna :baffled: - myślę, że Tobie też by się spodobała :-p
No i ja oczywiście mam do sprzedania dwa nowe kombinezoniki zimowy i wiosenno - jesienny zakupione z myślą o Mlodej jako bardziej typowym noworodku - może jeszcze koleżance wcisnę :tak:
Na razie myślę, o tym kompleciku - firma nie moja wprawdzie, dziewczęce ale bez przesady, kolor może być, do wielu pasuje WÓJCIK KOMBINEZON KURTKA+SPODNIE UŚMIECH ROZ. 74 (2498088050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., nie wiem jak u nich z jakością.

bleh , nie cierpię firmy za stylistykę, ale mamy parę rzeczy od nich- dostaliśmy i jakościowo b. ok są.

Cześć dziewczynki pamiętacie mnie tu jeszcze :)

Wpadłam zapytać się Was Aestima i Madzioolka w jakich sklepach jest dostępny ta śliczna parasolka koochi.Sama od jakiegoś czasu myślę nad zakupem parasolki i wczoraj będąc w pracy mocno Was podczytywałam i wpadłam na ten wózek.Jest śliczny!!Ale widzę na allegro ciężko dostać gdzieś nowy a nie ukrywam ,że wolałabym nowy.

Trasiu i Asinka w prawdzie to nie ten wątek ale gratuluję kochane stanu błogosławionego!!!!!!!!!! :):)

Po wózek odsyłam na all:)))
Martadelka- no nie podoba mi się styl tych ubranek- taki mały- dorosły, ale strasznie babciowaty i ugrzeczniony, jeśli wiesz o co mi chodzi. I masa kiczu. Już tam nie wchodzę. Jedynie nakrycia głowy i rajstopy, skarpety tam czasem zakupię, bo fajne i jakościowo rzeczywiście rewela. W przeciwieństwie fo cocodrillo, które jakościow jak dla mnie kiepskie i bodziaków mothercare które flaczeją ( cała reszta od nich już super)

I jeśli mogę Cię prosić Forever, to nie ubieraj prosze Krysi w to pomarańczowe " cudo":sorry2: To najłgustowniej ubrana mała dziewczynka jaką znam i niech tak zostanie, proszę:tak::-) Poszukamy może czegoś innego, co?

A jakościowo ponoć najlepsze, nie do zdarcia i ciepłe ale takie, że dziecko nie wygląda w nich jak bałwan - są kombinezony tchibo:tak:

Ostatnia edycja:
no właśnie nie rozumiałam o co chodzi z tą stylistyką, w sensie co masz na myśli;-) ja w Wójciku jeszcze nic nie kupiłam, ani w Mothercare, z Coccodrilo mam parę ciuszków, jakość taka sobie (zwł bodziaki, bo reszta ujdzie)

No mamy 2 bluzy z coccodrilo i miał je na sobie Mieśko 3 razy a wyglądają na moooooocno przechodzone. Bluzę z h&m miał jakieś 20 razy i wygląda jak nówka!
rajstopy- to samo. nam nie niszczą się te ze smyka- kupiłam ostatnio parę na jesień i 2 z mothercare

reklama
I jeśli mogę Cię prosić Forever, to nie ubieraj prosże Krysi w ten pomarańczowe " cudo":sorry2: To najłgustowniej ubrana mała dziewczynka jaką znam i niech tak zostanie, proszę:tak::-) Poszukamy może czegoś innego, co?

A jakościowo ponoć najlepsze, nie do zdarcia i ciepłe ale takie, że dziecko nie wygląda w nich jak bałwan - są kombinezony tchibo:tak:

nie uniosłam:-D:-D:-Dleżę i kwiczę:-D:-D:-D

Do góry