reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Akatsuki jaki duży brzuszek!!! kto wie czy nei bliźniaki :-)
Buba 2006 no u mnie też nic a nic nei widać jeszcze...ale wiem że przyjdzie jeszcze czas na narzekanie na wielkie brzuchy :-D

reklama
Buba ciekawe kto komu bedzie zazdrościł po porodzie ;p ja aż sie boje co to bedzie jak juz teraz taki duży ;p

Moj z dzis- 11tc (10t 4d)
ImageUploadedByForum BabyBoom1425978109.697219.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425978109.697219.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425978109.697219.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 169
Blair - prześliczny jest, równiutki cud miód!

Małkus - no niby tak ale w perwszej ciąży bło mi z tym trudno że nie mam brzucha.... w dniu porodu 40 tydz jechalam w normalnych ciuchach, i calą ciążę musiałam się tłumaczyć tak to 5, 6, 7 itp miesiąc... ciągle słyszałam że urodzę małe dziecko....Franek miał 59 cm....teraz stresu nie mam że małe dziecko ale 3 miesiąc i już choć odrobinkę mogło być widać....To fotka z pierwszej ciąży, dzień porodu 40 tydzień. Cieszyłam się z tego brzucholka bo wreszcie był jak na ciążę przystało! Jak się zwlekę zrobię fotkę i wrzucę obecny stan zrozumiecie wtedy moją zazdroś o wasze słodkie kuleczki :tak:
zdjęcie 2.jpgzdjęcie 1.jpg

Załączniki

• zdjęcie 2.jpg
    zdjęcie 2.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 196
  • zdjęcie 1.jpg
    zdjęcie 1.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 178
Dzięks Blair, cieszyłam się jak dziecko że w końcu coś widać a tu zaraz po brzuchu było i tyle z tej ciąży...najpierw pół roku zdycham i rzygam płaska jak decha a potem jak jestem na chodzie zaraz poród i tyle mi z tej ciąży i brzuszka ;)

reklama
Do góry