reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Śliczne brzuszki dziewczynki[emoji8]

Ja dziś tez miałam wizytę ale bez usg [emoji53], tętno synusia 150-160 wiec Ok. Powiedziała ze ja nie muszę iść na glukozę co mnie zdziwiło... Moze tu w Anglii nie robią tych badań!?!? zaskoczyła mnie bo się nastawiłam ze tez to mnie czeka ale zrobiła ze mną wywiad o cukrzycy w rodzinie i powiedziała ze nie ma potrzeby żeby je wykonywać.... Najważniejsze ze czuje sie dobrze i dziecko tez. Następna wizyta pod koniec lipca.

reklama
Akatsuki nooo naprawdę wyglądasz jak byś miała niedługo rodzić :p
Ciekawa jestem kiedy ja będę miała taki. Chyba się nie doczekam.

Dziewczyny, rośniemy :) cudownie!!! Uwielbiam tu zaglądać! Przepięknie wyglądacie :*

Akatsuki ależ chata!!! Jak kręgosłup? Brzucholek wygląda ślicznie ale musi Ci już być niewygodnie :( ale i tak jest cudny!!!

Mój cosik tam rośnie :)

Dzidzia zdrowiutka, badał z godzinę, przepływy, narządy, sprawdzał fałd karkowy i kość nosową no i nadal córka :) ponoć usta jak Angelina Jolie ma ;) wagowo 580 czyli szału nie ma jak na 23t i 3 d położona pośladkowo no i straszny wierciuch, po mamusi pewnie ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1434079734.891374.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1434079746.658542.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1434079757.477684.jpg

Sorki za jakość ale na błyszczącym papierze świat mi się odbija ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434079734.891374.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434079734.891374.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 145
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1434079746.658542.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434079746.658542.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 152
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1434079757.477684.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434079757.477684.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 147
Akatsuki domek dla Małej faktycznie pokaźny ale i tak uroczy :)

Buba super ze dobrze po wizycie :) ze zdjeć to Niunia- cała Mama :)

Jejku ja sie swojego usg nie moge doczekać, a to jeszcze miesiąc...

colly a czego tu zazdrościć? Jak już taki wyhodujesz to zrozumiesz o czym mówię ...

Zgadzam się,każdy chce go mieć wielkiego,a jak już go ma to płacze że nic nie może,ja już mam problem z założeniem skarpetek,nie mówiąc już nic o strzyżeniu ;)

Buba piękna mała księżniczka i faktycznie usteczka to ma po mamusi :) Moje córeczki mają na szczęście usta po tatusiu,pełne i ładne jak serduszka :)

Ja tam nie chce mieć brzucha wielkiego i mam nadzieje, ze mój jeszcze przez jakiś czas zostanie takim mikrusem. I tak taki jak teraz to miałam z córką w 7miesiacu gdzieś. Czasem tylko się martwię czy, aby z dzieciakami wszystko ok skoro ten brzuch taki lichy.

Buba,

Śliczna córcia!! Uwielbiam fotki 3d maluchów :)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

reklama
Akatsuki nooo naprawdę wyglądasz jak byś miała niedługo rodzić :p
Ciekawa jestem kiedy ja będę miała taki. Chyba się nie doczekam.
Spokojna Twoja rozczochrana. Doczekasz się już całkiem niebawem :)

Dzidzia zdrowiutka, badał z godzinę, przepływy, narządy, sprawdzał fałd karkowy i kość nosową no i nadal córka :) ponoć usta jak Angelina Jolie ma ;) wagowo 580 czyli szału nie ma jak na 23t i 3 d położona pośladkowo no i straszny wierciuch, po mamusi pewnie ;)
Śliczne zdjęcia! Nie mogę się napatrzeć :) I rączka taka malusia śliczniusia!!!

A to my z Olkiem 22t6d
Clipboard012.jpg

Załączniki

• Clipboard012.jpg
    Clipboard012.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 139
Ostatnia edycja:
Do góry