reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Dzięki dziewczyny, to właśnie chciałam usłyszeć. Ale w róż nie zamierzam mimo wszystko uderzać, choć fajny wózek w kolorze fuksji widziałam:tak:. Poza tym na wizycie najpierw pan doktor zapytał się czy miała być dziewczyna, a ja mu, że tak, a on na to, że w takim razie będzie. A za kilka minut jak już pooglądał , pomierzył powiedział, że wszystko ok to pokazał, że tu widać potwierdzenie że dziewczynka mówiąc a tu ma pani worek mosznowy, ale stwierdziałam że sobie jaja ze mnie robi. A jak wróciłam do domu i zaczęłam oglądać to coraz więcej wątpliwości miałam czy żartował na początku czy na końcu. Aż przeszło mi przez myśl żeby iść na USG 4D.
Termin z usg na 8.10.2105, waga 570g.

reklama
evvula mi tez wyglada na dziewczynke, mam podobny obraz swojej Córci :)

Xmamuska heh Zuzia na polowkowym tez pokazala od razu po przylozeniu glowicy ze jest dziewczynką ;) myslalam ze Tesc sobie zazartowal bo od razu powiedzial a wiedzial ze chce corke, ale powiedzial ze serio i na koniec usg potwierdzil raz jeszcze :) nawet mam filmik jak kopie i widac co ma miedzy nozkami ;p

Mój się pokazał póki co raz ale za to też od pierwszego przyłożenia głowicy i to tak porządnie, że nie ma wątpliwości ;)

Xmamuska, wszystkie kobiety w ciąży wyglądają cudownie choćby dlatego, że są w ciąży. :) nic więcej nie potrzeba. A że Ty dodatkowo pięknie nam sie stroisz w sukienki to już w ogóle jesteś piękna i kobieca. Reszta się nie liczy.

Widzę że brzucholki rosną, super. Buba a ty dalej odstajesz od reszty:-D. Maleństwa śliczne.
Ja połówkowe miałam w sobotę i tak na dobrą sprawę to dalej nie wiem. Najpierw lekarz mówił, że dziewczynka tak jak miało być, ale potem zaczął coś bredzić o worku mosznowym, myślałam że żartuje bo on tak lubi. A że mi do żartów nie było to dalej nie mam pewności. Mam zdjęcie ale ja widzę na nim to co chcę zobaczyć. Co obstawiacie?Zobacz załącznik 694920
Czy to siusior?
Dziewczynka :)

Tez mam takie potwierdzenie swojej Jagusi. Hehe i wiem na 100%, że laseczka wyszła :)

Xmamuska,

Bardzo ładny brzucho i fajna sukienka.

Kornelcia,

Twoja piłeczka tez super :)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Mój synek dzisiaj ważył 810gram czyli jeszcze raz tyle niż 4 tygodnie temu =) mierzy jakies 29cm lekarka jest pod wrażeniem że aż taki duży =)
Moja szyjka długa i zamknięta tylko na te moje twardnienie brzucha dostałam tabletki które muszę brać dwa razy dziennie do konca ciazy

Załączniki

• 1434398747294.jpg
    1434398747294.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 89
Mój synek dzisiaj ważył 810gram czyli jeszcze raz tyle niż 4 tygodnie temu =) mierzy jakies 29cm lekarka jest pod wrażeniem że aż taki duży =)
Moja szyjka długa i zamknięta tylko na te moje twardnienie brzucha dostałam tabletki które muszę brać dwa razy dziennie do konca ciazy

Cudowny :-) i jaki już duży! Niesamowite jak te szkraby szybko rosną :-)

Jakie tabletki dostałaś?

reklama
Do góry