reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

haha a ja to samo pomyslałam, omg xmamuska gdzie Ty masz na to siłę jeszcze w taka pogode, gdzie sie tak wystroiłas?

Buba no niestety ale chyba musze stwierdzic, ze zle ci date porodu wyliczyli, taki brzuszek to ludzie maja bez ciazy a tu juz 8 msc

sysia chyba nisko masz brzuszek co?

kamila a Twoj brzuszek to taki nie za duzy jeszcze jest :)

Ostatnia edycja:
reklama
dolga nie przesadzaj,jaka wystrojona,kieckę przewiewną założyłam,włosy wkucyka upiełam,tusz i błyszczyk permanentny na ustach,a sił mam coraz mniej,ale nie narzekam bo ... kocham ten stan :)

haha a ja to samo pomyslałam, omg xmamuska gdzie Ty masz na to siłę jeszcze w taka pogode, gdzie sie tak wystroiłas?

Buba no niestety ale chyba musze stwierdzic, ze zle ci date porodu wyliczyli, taki brzuszek to ludzie maja bez ciazy a tu juz 8 msc

sysia chyba nisko masz brzuszek co?

kamila a Twoj brzuszek to taki nie za duzy jeszcze jest :)
Dolga - no pochwalić czym się nie mam ;) ale taka ponoć moja uroda. Ja się tylko zastanawiam jak Niunia się tam mieści.....?
dolga nie przesadzaj,jaka wystrojona,kieckę przewiewną założyłam,włosy wkucyka upiełam,tusz i błyszczyk permanentny na ustach,a sił mam coraz mniej,ale nie narzekam bo ... kocham ten stan :)

Xmam- i tak wymiatasz czy tego chcesz czy nie ;) super mamuśka z Ciebie!

kurde xMam, wyglądasz kwitnąco. :D Ja jak się odwale (ubraniowo, makijażowo, fryzurowo) i se myślę ale jestem sexi mami (bo przecież nawet nie przytyłam za dużo) to jak pójdę do lustra to czar pryska. W kieckach wyglądam jak w koszulach nocnych a jak się ruszę to już w ogóle taki duży pingwin :( jakoś mi ta ciąża nie pasuje.

Zazdro wielkie!
Ja się w przypadku mojego stanu ograniczam do jednego wielce wymownego stwierdzenia: "Bleeeee". U mnie to nawet nie jest kwestia wyglądu, bo ja zawsze lubiłam dobrze wyglądać, dbałam o to i ciąża tego nie zmieniła. Ale bardziej ogólnego nastawienia do tego stanu. Cały czas optuję za wersją "Bocian", ew. "Zrzut na pole kapusty".

A moja piłka pod koniec 30 tc wygląda tak:

20150807_0947384.jpg

Załączniki

• 20150807_0947384.jpg
    20150807_0947384.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 86
Właśnie wyszłam z USG. Karol waży już 2300!!!!!! Najnowszy termin porodu 23.09 (z OM był 3.10 :O ). No i wygląda na to, że mój Synek sam zadecydował o CC bo jest ułożony miednicowo, ponieważ jest taki duży to już się raczej nie obróci (mam nadzieję ;) ).
Strasznie dużo się ruszał po czym dostał czkawki ;) Miał przy buzi obie stopy i obie rączki więc zdjęcie jest brzydkie, za to mamy piękne zdjęcie świadczące o Jego męskości ale oczywiście nie nadaje się do publikacji ;)
Wszytkie pomiary prawidłowe poza jedną nerką (lewą) musimy sprawdzić za trzy tygodnie czy obraz się zmieni. Nie jest to nic zagrażającego ale trzeba obserwować.
Tak więc było to słodko-gorzkie USG.

Ostatnia edycja:
reklama
Annie o kurcze ale kawal chłopa, a taka cc jak jest ułożony miednicowo to się planuje czy jak zacznie się akcja to robią cc? Bo nie mam pojęcia jak to funkcjonuje :) no i napewno z nerka będzie ok

Do góry