malinka89
Fanka BB :)
dziewczyny spokojnie :* każda ma jakieś swoje marzenia i to wcale nie znaczy że jest mniej kochającą matką! pewnie że zdrowy chłopak to wielkie szczęście ale zawsze jakieś uklucie wewnątrz pozostaje bo miała być np Karolinka a będzie Karol.
Ja nastawiam się na syna. Chciałbym mieć parke a wiem że mój mąż mimo że totalnie zeswirowal na punkcie córki i świata poza nią nie widzi to też skrycie chciałby przedłużyć nazwisko. Jeśli w brzuszku jest Milenka a nie Gabryś to też chwilkę mi zajmie przetrawienie ale na prawdę nie ma nic ważniejszego niż zdrowie bobasa. Zapytajcie np Lenati ...
Podpisuje się pod tym każda konczyna! :-) lepiej bym tego nie ujęła :-)
No my chcieliśmy dziewczynkę i jak na razie wychodzi na to że się udało, ale czekamy na razie na polowkowe i szykujemy się na to że może nagle zobaczymy siurka
Słyszałam też komentarz zanim płeć poznaliśmy.. Powiedzieliśmy że chcielibyśmy dziewczynkę, bo ktoś się zapytał, na co usłyszałam "ale jak będzie synus to będziecie go kochać? " mówię wam ręce opadają, nie wiem skąd się biorą takie komentarze.
Chcieć to my sobie możemy, ale i tak na każdym usg interesowało nas tylko jak zdrówko maleństwa bo to jest najważniejsze! A płeć to już dodatek i ciekawość :-)