reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Dziewczynki są dziewczynkami, wszystko z nimi wporzadku. Żadnych markerów wad nie stwierdzono. Łożysko ok, wody ok, przepływy ok. Ważą juz 305 i 340g :)<br />
To tyle co wiem z połówkowego.<br />
<br />
A z wizyty: szyjka ma 39mm. Wszystko piękne długie i zamknięte. Łożysko na przedniej ścianie wiec ruchy będę słabo jeszcze czuła kolo 3tygodni.<br />
<br />
Mój Ł się popłakał jak zobaczył bliźniaczki. I ja się bardzo wzruszyłam, a młoda jak przejęta dostała zdjęcie sióstr i chodzi i mówi, że to dzidzia mami :)<br />
Mój nawet zmiekl i jak go zaatakowała o te imiona to powiedział, że Hania i Zuzia to imiona idealne bo dziewczynki są śliczne. Mają takie śliczne usteczka - lekarz nam na moment na 4d przyłączył obraz<3<3<br />
Cudne!<br />
<br />
Dostałam wykaz wizyt:<br />
29.06 - 23tc<br />
20.07 - 26tc<br />
03.08 - 28tc (jeżeli będzie się coś nie tak dziać to w tym tygodniu dostane pierwsza dawkę sterydów na rozwój plucek)<br />
24.08 - 31tc <br />
<br />
I między 7, a 14 września szpital i to aż do rozwiązania czyli 35-36tc :)<br />
<br />
Aha morfologie mi się poprawiła, mocz tez ok :)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

20150616_090526.jpg

25 tydzień ; juz czuje się bardzo duża ;))

Kurcze nie wiem czemu zdjęcie mi się w poziomie wkleilo :(

Załączniki

• 20150616_090526.jpg
    20150616_090526.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 116
Ostatnia edycja:
Akatsuki, może xmamuśka ma racje? Faktycznie coś dziwnie :p a tak w ogóle to mnie też czarny przestał wyszczuplać :(

Dziewczyny piękne brzuszki :)

Kamilove - super newsy :D Fajnie, że masz już taki dokładny plan - możesz sobie dużo rzeczy wcześniej odpowiednio dopasować :) Trzymam kciuki za powodzenia całości :)

Super brzuchole dziewczyny!!! <3

U mnie ludzie zaczynają zauważać, że jest nas dwie :-D, a ja się jakoś przyzwyczaić nie mogę.
Co przechodzę obok lustra to oglądam... :sorry:

reklama
Do góry