reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Doris Dreamgirl ale super juz takie fajne bobasowe buziule :)
Dream bluzka z mothercare ;)
Ladyk o kurcze az ciezko uwierzyc, ze tam 2 szt siedza :)

Sliczne brzuchole i dzidziusie cudowne :) moj ulubiony wątek :)

reklama
Zobacz załącznik 701569
Oto Olek :) Śliczna moja mordka :D Waży już 1,5kg!!! Dokładnie 1545g!!!! Masakra :) Ale zdałam sobie sprawę, że waży już POŁOWĘ tego co orientacyjnie będzie przy urodzeniu!!! Szok!

Ladyk - śliczny masz brzusio!!! Aż szok, że tam dwóch chłopaków siedzi.

Maran-atha
- piękny! Czy to bluzeczka z H&M?

Doris - a jaki Ty masz tydzień ciąży? Mój Olek też się wierci nieustannie, to chyba takie chłopięce :)

i kolejny ech <3 <3 <3

jakie śliczne buźki,
landyk ale super piłeczka
doris, dream troche mnie przeraża waga mojego małego porównując do reszty dzieci,
tydzien temu ważył juz 1900

No właśnie Kate ja pamiętam, że Wasze dzieci są jakieś takie duże i nawet zapytałam czy to nie za mało ale lekarz powiedział mi, że to równo pośrodku :-) moje dziewczyny tez były średnie, 3580 i 3310

reklama
Do góry