reklama
waniliowe.love
Fanka BB :)
Śliczne te wasze dzieciaczki
juz tak dokładnie widać wszystko
i wagi tez juz maja spore 
Ja z moim obstawiam ile masz będzie ważył ja mówię że jakiś 2100 może więcej a on ze poniżej 2kg
Ja z moim obstawiam ile masz będzie ważył ja mówię że jakiś 2100 może więcej a on ze poniżej 2kg
Lilolo
Dziewczyny czy ktoras zWas jest z okolic Torunia, Bydgoszczy, Inowrocławia ??? chodzi mi o badanie 3D i lekarza ktory to wykona jaki to koszt?
Ja jestem z Włocławka wiec można powiedzieć, że okolice. Jeżeli Cie interesuje to na priv napisze Ci nazwiska.
dolga
Maran, Ladyk, kamilove ale super macie brzuchole, a po bliźniakach to nawet nie widać że bliźniaki 
Dream, Doris jak się fajnie patrzy już na te buziole, wydawało mi się ze każde dziecko podobnie wygląda na takim usg, ale jednak nie
Dream a twój jest taki w sam raz, a myślałam że jakiś wielkoludek będzie hihi
Dream, Doris jak się fajnie patrzy już na te buziole, wydawało mi się ze każde dziecko podobnie wygląda na takim usg, ale jednak nie
Dream a twój jest taki w sam raz, a myślałam że jakiś wielkoludek będzie hihi
evka-22@o2.pl to moj mail bede Ci wdzięczna :-)
Kornelcia05
Moderatorka
Sliczne dzieciaczki ☺
szczesliwa.4
Laski jestescie super ciezarowki :-) kazda z was ma piekny brzuszek :-)
Mi aplikacja pokazuje ze dziecko wazy ok 1 kg, a wy piszecie ze wasze juz 1,5-2 kg. Jaka roznica! Mam nadzieje ze mi lekarz powie ile moja malutka wazy bo waga mi rosnie w oczach
Mi aplikacja pokazuje ze dziecko wazy ok 1 kg, a wy piszecie ze wasze juz 1,5-2 kg. Jaka roznica! Mam nadzieje ze mi lekarz powie ile moja malutka wazy bo waga mi rosnie w oczach
reklama
Po wizycie [emoji4] Wszystko gra! Młoda buźki nie chciała pokazać. W ogóle to usg jakoś krótko trwało tym razem.
Waży ok. 1000 gram i nadal jest o tydzień mniejsza niż na początku, ale lekarz powiedział że to bez znaczenia i w ogóle nie mam sobie tym głowy zaprzątać.
Natomiast powiedział, że skoro moja mama rodziła wcześniaki to jest możliwe ze malutka też bedzie chciała wyjsć wcześniej i jesli to bedzie po 35 tygodniu to nie będziemy jej przeszkadzać
Troche mnie to przestraszyło... [emoji15] Nie chciałabym rodzic miesiąc wcześniej. Tydzień, dwa to owszem, ale nie aż 4...
Młoda na razie ułożona jest miednicowo. Ma szanse se odwrocić, ale stwierdził, ze w tym tygodniu przeważnie juz sie układają glowkowo...
Kolejna wizyta za 3 tyg. [emoji4]
Waży ok. 1000 gram i nadal jest o tydzień mniejsza niż na początku, ale lekarz powiedział że to bez znaczenia i w ogóle nie mam sobie tym głowy zaprzątać.
Natomiast powiedział, że skoro moja mama rodziła wcześniaki to jest możliwe ze malutka też bedzie chciała wyjsć wcześniej i jesli to bedzie po 35 tygodniu to nie będziemy jej przeszkadzać
Młoda na razie ułożona jest miednicowo. Ma szanse se odwrocić, ale stwierdził, ze w tym tygodniu przeważnie juz sie układają glowkowo...
Kolejna wizyta za 3 tyg. [emoji4]