reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

I ja się ujawniam. ... 66 kg czyli +8, 30tc+6 dni, mam tylko wrażenie ze w rzeczywistości jestem większa. .. lustro opackane przez młodą. ..

Załączniki

• 1439325974070.jpg
    1439325974070.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 128
reklama
Doris śliczne zdjęcie
szczesliwa ja tez ma wrazenie jak patrzyłam na małego ze podobny do braci,
Twoja córcia chyba tez będzie większa
ania_kropla ładny brzuszek

dziewczyny a może USG się troszkę myli i mały będzie ważył "tylko" 4 kg :-D:-):tak:

Witajcie już 2dzień próbuje napisać post ale nim doczytam co U Was to już coś mały chce i nie zdążę nic napisać.
Ale dziś na szybko się muszę pochwalić po wczorajszej wizycie : to już na 100 % pewny zdrowy synuś waży około 1200, ruchliwy, główką w dół czyli cieszę się, chcę rodzić sn. Termin zbliżony do tego z miesiączki, z obwodu brzucha parę dni więcej, miary kości nogi to parę dni mniej. To pewnie będzie nie za duży po tatusiu;) Z tego co tam widziałam na ekranie będzie zupełnie inny niż mój pierworodny.. cieszę się teraz odliczanie do porodu, a i nie miałam jeszcze tego badania z wypiciem glukozy, i chyba mnie to minie z czego się cieszę. Lekarz przegapił a ja nie mam na szczęście problemu z spalaniem cukrów. Przybrałam puki co 5 kg mam 31 i 4dni ciąży :) chyba tyle u mnie. Miłego dnia :)

reklama
Do góry