Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Fazerka-sliczne zdjecia,taka malutka i szczuplutka jestes-nic sie nie martw, po ciazy szybko wrocisz do tej figurki Gdzies wyczytalam, ze przy karmieniu piersia zuzywa sie dziennie od 500 do nawet 1000kalorii.
Anisia- suepr brzuszek i jaki duzy :-) Fazerka- nie narzekaj, bo bardzo ladnie w ciazy wygladasz! :-) Justys- Laseczka z Ciebie i bardzo ladna z Was para :-)
Fazerkamm- super wyglądasz na tych dwóch fotkach. I Ci jeszcze powiem, że w ciąży też Ci ślicznie,i jesteś fajniutka i chudziutka,tylko dzidzia sporo zajmuje:-).
fajniutka, chudziutka bedziesz z powrotem nie masz co sie martwic fazer, wierz mi, myslalam, ze nigdy nie zrzuce 30 kg a jak sie karmi / choc ja bezposrednio tego nie robilam/ to kilogramy tak w dol lecialy, ze az zapytalam lekarza czy chora nie jestem, prawie wszystko zrzucilam do 4 miesiecy po porodzie. Wyluzuj.