reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE ZWIERZAKI

reklama
na szczescie ona jest u mojej babci na wsi i biega po dworze caly czas i nie ma opcji ze ktos ja zgniecie!!!bo chyba tez bym ja mogla niechcacy nadepnac bo takie to malenstwo jest

Jesteśmy właśnie po obcinaniu pazurków naszemu królikowi. Cholera już za długo je miał i takie okropnie twarde. No, ale coś tam podcięłam... Mam nadzieje, że będzie mu teraz lepiej :)

reklama
A ja nieststy na razie muszę żyć bez mojego pieska. Jest u teściów.
Cała historia zaczęła się jak poszłam do szpitala - mąż nie wyrabiając się czasowo - po pracy jeździł do mnie do szpitala i siedział tam do późna - czasami nawet od rana - wywiózł pieska do swoich rodziców - po powrocie chciałąm poczekać kilka dni - żeby maluch troszkę się wzmocnił - no i wzieliśmy go dwa dni temu z powrotem. Jak przyjechał było super - w dzień nie szturchał malucha i wogóle -super pies - niestety problem zaczął się w nocy - zamknęliśmy okna ( w nocy jest jeszcze chłodno) i Mirek po prostu zaczął się dusić - dyszał, sapał - okropność - mąż pieska wyprowadził do przedpokoju ( gdzie pies całą noc piszczał, żeby go wpuśćić) - wywietrzyliśmy porządnie cały pokój i po godzince Mirek zaczął normalnie oddychać. Straszne - juz do rana nie spaliśmy - bo baliśmy się, ze może mu się coś stać. Niestety Ares wrócił z powrotem do rodziców i podobną próbę przeprowadzimy za miesiąc jak Mirek będzie ciut starszy. Strsznie nam jest smutno z tego powodu - bo Ares jest świetnym psem. :( :( :( :( :( :( :(

Do góry