reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE ZWIERZAKI

Mam nadzieję że za miesiąc będie OK, że po prostu MIrek jest teraz za mały.
Nie martwicie sie u was na pewno będzie dobrze ;)

reklama
my tez bedziemy musieli troche przemusztrowac nasza kicie, bo ostatnio patrze, a ona............
kiciawlozku.jpg

super sobie legowisko znalazla, nie? ;) paskuda jedna, na szczescie jeszcze materacyk zapakowany w folie lezy na nim narzuta, ale chyba inna sypialnie musi sobie kicia znalesc....

no ja swoje koty to gonie juz od kilku miesiecy, przez jakis czas mialam posciel polozona a na to narzute i mimo ze staralam sie je odganiac to i tak ta narzuta cala doslownie w siersci byla. az strach pomyslec co bedzie z posciela. to dla mnie jak narazie najwiekszy problem jaki mnie czeka po urodzeniu dziecka, bo my mamy tylko jeden pokoj :(

my mamy dwa pokoje wiec niby wystarczy zamknac drzwi......tyle ze tam jest sypialnia i jadalnia i salon w jednym, a drugi pokoj to pracownia i jego atrakcyjnosc polega na.......KOMPIE ;D
maz ma polecenie, zeby po moim pojsciu do szpitala wyczyscic nasze lozko z siersci, zmienic posciel i nie wpuszczac kota, ma tez poscielic dla malucha i juz pod zadnym pozorem nie wpuszczac kotka.
To bedzie dla nas tez ciezkie przejscie bo to jest taki pieszczoch a my mamy miekkie serca hehe

no dla mnie to tez nie jest latwe ale kurcze, nawet ja w takiej poscieli bym nie chciala spac bo by mnie wszystko kłulo

jakos sobie poradzimy z naszymy sierciuszkami, ciezkie czasy dla nich ida ;D
a jak dzieciaki podrosna to sie zacznie ciagniecie za ogonki hehe ;)

no ja na to czekam, Wiktor to taka moja swoista zemsta na kotach za te wszystkie potluczone rzeczy i nieprzespane noce :) mam nadzieje ze da im porzadnie poopalic :)

moj brat jak mial dwa lata to sie zemscil na kocietach..........chwycil takie dwa, wsadzil do wiadra z woda i rzucil.........nie wiem jakim cudem nic mu nie zrobilam w tym momencie, chyba dlatego, ze rodzice zaczeli martwic sie o jego psychike, ze niby trauma do konca zycia jakby sie dowiedzial, ze jest morderca kotkow.
na szczescie ofiary przezyly ;)

reklama
No to wasze zwierzaczki beda musialy zmienic tryb zycia i dac pierwszenstwo dzieciaczkom:)Ja nie mam zwierzatek wiec na razie nie ma problemu.Moze kiedys sprawe sobie rybke:):):)

Do góry