reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
my tez bedziemy musieli troche przemusztrowac nasza kicie, bo ostatnio patrze, a ona............
super sobie legowisko znalazla, nie?
paskuda jedna, na szczescie jeszcze materacyk zapakowany w folie lezy na nim narzuta, ale chyba inna sypialnie musi sobie kicia znalesc....

super sobie legowisko znalazla, nie?
no ja swoje koty to gonie juz od kilku miesiecy, przez jakis czas mialam posciel polozona a na to narzute i mimo ze staralam sie je odganiac to i tak ta narzuta cala doslownie w siersci byla. az strach pomyslec co bedzie z posciela. to dla mnie jak narazie najwiekszy problem jaki mnie czeka po urodzeniu dziecka, bo my mamy tylko jeden pokoj 
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
my mamy dwa pokoje wiec niby wystarczy zamknac drzwi......tyle ze tam jest sypialnia i jadalnia i salon w jednym, a drugi pokoj to pracownia i jego atrakcyjnosc polega na.......KOMPIE ;D
maz ma polecenie, zeby po moim pojsciu do szpitala wyczyscic nasze lozko z siersci, zmienic posciel i nie wpuszczac kota, ma tez poscielic dla malucha i juz pod zadnym pozorem nie wpuszczac kotka.
To bedzie dla nas tez ciezkie przejscie bo to jest taki pieszczoch a my mamy miekkie serca hehe
maz ma polecenie, zeby po moim pojsciu do szpitala wyczyscic nasze lozko z siersci, zmienic posciel i nie wpuszczac kota, ma tez poscielic dla malucha i juz pod zadnym pozorem nie wpuszczac kotka.
To bedzie dla nas tez ciezkie przejscie bo to jest taki pieszczoch a my mamy miekkie serca hehe
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
moj brat jak mial dwa lata to sie zemscil na kocietach..........chwycil takie dwa, wsadzil do wiadra z woda i rzucil.........nie wiem jakim cudem nic mu nie zrobilam w tym momencie, chyba dlatego, ze rodzice zaczeli martwic sie o jego psychike, ze niby trauma do konca zycia jakby sie dowiedzial, ze jest morderca kotkow.
na szczescie ofiary przezyly
na szczescie ofiary przezyly
reklama
I
izusia
Gość
No to wasze zwierzaczki beda musialy zmienic tryb zycia i dac pierwszenstwo dzieciaczkom
Ja nie mam zwierzatek wiec na razie nie ma problemu.Moze kiedys sprawe sobie rybke