missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no to polecam bo sa dobre ;-) a w sumie nawet je lubie ze smaku kiedys pilam ojcow bonifratow mieszanke na skore zlozona z 17 ziol i byla okropna ochydna gorzka i ku***wsko niedobra ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oczywiście a jeżeli nie ma przeciwwskazań to od razu skok na głęboką wodę i wspomagacze w postaci ziółek pij tylko jaką mieszankę wybrałaś już?
słuchaj nasza znawczyni dobrze wyczytałam że nr 1 i nr 3 podobne zastosowania mają chodzi mi o te owu bo pewnie u większości to możed szwankować np co drugi cykl?no to polecam bo sa dobre ;-) a w sumie nawet je lubie ze smaku kiedys pilam ojcow bonifratow mieszanke na skore zlozona z 17 ziol i byla okropna ochydna gorzka i ku***wsko niedobra ;-)
Tak - w tym bede pila na druga faze, a w przyszlym nr 3maćku zaczynasz ziółka pić w tym cyklu czy w następnym?
I wlasnie o to chodzi. Tym bardziej, ze czlowiek z czasem to co zle zapomina i zostaja tylko te dobre wspomnieniaDziękuję!
Zapomnieć chcę o tym co się stało, a swojego pierwszego, mimo, że nienarodzonego dziciątka nie zapomnę nigdy...
no wiem raczej by nie zaszkodziły tylko ja taka powoli niecierpliwa się robięlopop to chcesz pic na przemian jeden cykl nr 1 drugi cykl nr3 ?? hmmm ... nie zly pomysl :-) nie no napewno nie zaszkodzi. ja jak mi sie po trzech cyklach ztrojeczka nie uda to lece na jedynce... :0) w ogole zastanawiam sie tez nad ta na druga faze. zeby do owulki pic nr3 a po na druga faze ale to jeszcze przemysle i podejme decyzje po wizycie i monitoringu![]()
gto teraz jak ziółka pijesz to zalejehehe znam to skads ja tak dawno nie mialam owulki ze marze o tym zeby juz byl 4 marzec i by byl pecherzyk na 13 mm :-) chociaz ;-)kiedys tak mialam i po tygodniu owu bylaa i z wielkim hukiem przyszla bo tyle sluzu plodnego sie z emnie lalo ze w szoku bylam i wtedy wyszlo
![]()
lopop to chcesz pic na przemian jeden cykl nr 1 drugi cykl nr3 ?? hmmm ... nie zly pomysl :-) nie no napewno nie zaszkodzi. ja jak mi sie po trzech cyklach ztrojeczka nie uda to lece na jedynce... :0) w ogole zastanawiam sie tez nad ta na druga faze. zeby do owulki pic nr3 a po na druga faze ale to jeszcze przemysle i podejme decyzje po wizycie i monitoringu
tulipanek moze lepiej odczekaj ze staraniami jeden cykl he?? bedzie ciut bezpieczniej tak sadze... bo mialas lyzeczkowanie... choc powiem ci ze czytalam historie kobiety ktora po cesarce zaraz zaszla w ciaze i w 10 tygodniu od porodu przedwczesnego zrobila test i wyszedl pozytywny w ten dzien zmarl jej synek wczesniaczek i w ten dzien test wyszedl pozytywny i bylo wsio ok a cesarka to juz duzo powazniesza sprawa... ja bym chyba jednak poczekala miesiac chociaztez mnie szlak trafial jak mialam czekac ale jakos powoli sie udalo