reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Naturalne wspomagacze staranek..Wiesiołek, Castangus itd

czy jesteście zainteresowane wątkiem o ziołolecznictwie?

• Wszystkich głosujących
    49
no to polecam bo sa dobre ;-) a w sumie nawet je lubie ze smaku kiedys pilam ojcow bonifratow mieszanke na skore zlozona z 17 ziol i byla okropna ochydna gorzka i ku***wsko niedobra ;-)

reklama
oczywiście a jeżeli nie ma przeciwwskazań to od razu skok na głęboką wodę i wspomagacze w postaci ziółek pij tylko jaką mieszankę wybrałaś już?

Myślałam o mieszance 3 , ale sama nie wiem...
missiiss1301bardzo Ci wspołczuję Twoich przeżyć i straty...
Co do ziół to własnie zastanawiam się nad mieszanką 3 ale nie wiem czy faktycznie nie pić również tych przeciw poronieniom. Tylko nie wiem czy można pić dwie jednocześnie, i czy ja po tak małym "odpoczynku" od zabiegu już mogę? Bo ja nie poroniłam, miałam ciążę obumarłą i mimo iż podawali mi leki poronne w szpitalu to nic to nie dało i sami usunęli... Nie chcę zaszkodzić sama sobie żeby to później nie miało odwrotnego skutku...

no to polecam bo sa dobre ;-) a w sumie nawet je lubie ze smaku kiedys pilam ojcow bonifratow mieszanke na skore zlozona z 17 ziol i byla okropna ochydna gorzka i ku***wsko niedobra ;-)
słuchaj nasza znawczyni dobrze wyczytałam że nr 1 i nr 3 podobne zastosowania mają chodzi mi o te owu bo pewnie u większości to możed szwankować np co drugi cykl?

maćku zaczynasz ziółka pić w tym cyklu czy w następnym?
Tak - w tym bede pila na druga faze, a w przyszlym nr 3:tak:

Dziękuję!
Zapomnieć chcę o tym co się stało, a swojego pierwszego, mimo, że nienarodzonego dziciątka nie zapomnę nigdy...
I wlasnie o to chodzi. Tym bardziej, ze czlowiek z czasem to co zle zapomina i zostaja tylko te dobre wspomnienia:tak:

lopop to chcesz pic na przemian jeden cykl nr 1 drugi cykl nr3 ?? hmmm ... nie zly pomysl :-) nie no napewno nie zaszkodzi. ja jak mi sie po trzech cyklach ztrojeczka nie uda to lece na jedynce... :0) w ogole zastanawiam sie tez nad ta na druga faze. zeby do owulki pic nr3 a po na druga faze ale to jeszcze przemysle i podejme decyzje po wizycie i monitoringu :tak:

tulipanek moze lepiej odczekaj ze staraniami jeden cykl he?? bedzie ciut bezpieczniej tak sadze... bo mialas lyzeczkowanie... choc powiem ci ze czytalam historie kobiety ktora po cesarce zaraz zaszla w ciaze i w 10 tygodniu od porodu przedwczesnego zrobila test i wyszedl pozytywny w ten dzien zmarl jej synek wczesniaczek i w ten dzien test wyszedl pozytywny i bylo wsio ok a cesarka to juz duzo powazniesza sprawa... ja bym chyba jednak poczekala miesiac chociaz:tak: tez mnie szlak trafial jak mialam czekac ale jakos powoli sie udalo

lopop to chcesz pic na przemian jeden cykl nr 1 drugi cykl nr3 ?? hmmm ... nie zly pomysl :-) nie no napewno nie zaszkodzi. ja jak mi sie po trzech cyklach ztrojeczka nie uda to lece na jedynce... :0) w ogole zastanawiam sie tez nad ta na druga faze. zeby do owulki pic nr3 a po na druga faze ale to jeszcze przemysle i podejme decyzje po wizycie i monitoringu :tak:
no wiem raczej by nie zaszkodziły tylko ja taka powoli niecierpliwa się robię:sorry:

hehe znam to skads ja tak dawno nie mialam owulki ze marze o tym zeby juz byl 4 marzec i by byl pecherzyk na 13 mm :-) chociaz ;-)kiedys tak mialam i po tygodniu owu byla :) a i z wielkim hukiem przyszla bo tyle sluzu plodnego sie z emnie lalo ze w szoku bylam i wtedy wyszlo :)

hehe znam to skads ja tak dawno nie mialam owulki ze marze o tym zeby juz byl 4 marzec i by byl pecherzyk na 13 mm :-) chociaz ;-)kiedys tak mialam i po tygodniu owu byla :) a i z wielkim hukiem przyszla bo tyle sluzu plodnego sie z emnie lalo ze w szoku bylam i wtedy wyszlo :)
gto teraz jak ziółka pijesz to zaleje:-D:-D:-D:-D:-D

tulipanek moze lepiej odczekaj ze staraniami jeden cykl he?? bedzie ciut bezpieczniej tak sadze... bo mialas lyzeczkowanie... choc powiem ci ze czytalam historie kobiety ktora po cesarce zaraz zaszla w ciaze i w 10 tygodniu od porodu przedwczesnego zrobila test i wyszedl pozytywny w ten dzien zmarl jej synek wczesniaczek i w ten dzien test wyszedl pozytywny i bylo wsio ok a cesarka to juz duzo powazniesza sprawa... ja bym chyba jednak poczekala miesiac chociaz:tak: tez mnie szlak trafial jak mialam czekac ale jakos powoli sie udalo

Rozsądek mi podpowiada, że powinnam poczekać, jednak sama się gubię w tym wszystkim... ale chyba zioła mogę zacząć pić wcześniej, przecież nie powinny zaszkodzić?!A resztę to co los przyniesie to zobaczymy... Szczególnie starać się nie będziemy ale przeciwdziałać rónież nie...

reklama
Do góry