hej dxiewczyny !  po feralnym fałszywym wyniku w styczniu odpuscilam na miesiac, ale zakupilam testy owulacyjne i teraz wzielismy sie do roboty  piekny pozytyw wyszedl mi w 14 dniu cyklu ... stosunek 1 dzien przed oraz dzien po (reszty nie licze ,ale praktycznie codziennie od pojawienia sie dni plodnych i kilka dni po owulacji) ... miesiaczka ma nastapic w poniedzialek ... dzis w nocy bardzo mocno bolalo mnie podbrzusze,nie moglam spac, aktualnie rowniez boli,ale da sie funkcjonowac ... mam wrazenie jakby za chwile mialy mi wypasc narzady
 piekny pozytyw wyszedl mi w 14 dniu cyklu ... stosunek 1 dzien przed oraz dzien po (reszty nie licze ,ale praktycznie codziennie od pojawienia sie dni plodnych i kilka dni po owulacji) ... miesiaczka ma nastapic w poniedzialek ... dzis w nocy bardzo mocno bolalo mnie podbrzusze,nie moglam spac, aktualnie rowniez boli,ale da sie funkcjonowac ... mam wrazenie jakby za chwile mialy mi wypasc narzady 

zrobilam rano test o czulosci 25 , mozliwe ,ze jeszcze nic nie pokazal ? jest jeszcze jakis cien nadziei w tym cyklu
 zrobilam rano test o czulosci 25 , mozliwe ,ze jeszcze nic nie pokazal ? jest jeszcze jakis cien nadziei w tym cyklu  ? jak myslicie ? naczytalam sie mnostwo wpisow wiec
 ? jak myslicie ? naczytalam sie mnostwo wpisow wiec

zrobilam rano test o czulosci 25 , mozliwe ,ze jeszcze nic nie pokazal ? jest jeszcze jakis cien nadziei w tym cyklu

naczytałam się też że we wczesnej ciąży testy owulacyjne też wychodzą pozytywne, więc spróbowałam w tym samym czasie co ciążowy i wyszła uśmiechnięta buźka
 naczytałam się też że we wczesnej ciąży testy owulacyjne też wychodzą pozytywne, więc spróbowałam w tym samym czasie co ciążowy i wyszła uśmiechnięta buźka  aktualnie 32 tydzień
 aktualnie 32 tydzień  gratulacje i mnóstwo zdrówka !!
 gratulacje i mnóstwo zdrówka !!