Ewa1977
Fanka BB :)
Jak to milo widziec ,ze nie tylko ja mam takie problemy.Maly nie chce ani smoka ani butli.Pare dni temu przyjechalismy do Polski i pod naciskami mamy poszlam kupic butelke i jedzonka z nadzieja ze moze polskie jakies lepsze bedzie.Kupilam mleko humana 2 i potem w spozywczym kleik babanowy na mleku modyfikowanym.Mama w domu powiekszyla dziurke i wiecie co...troche zjadl!!!to cud...ale szlag mnie trafia ze po fortunie jakie wydalam na caly asortyment mleka,butelek ,smoczkow(kauczukowe,silikonowe,z jedna pozycja,3 stopniowe)bajery a on wybral kleik z 6 zlotych i butle za 8.maly polaczek mi rosnie :-))pozniej w nocy juz mu nie moglam podac bo zimnie bylo a nie chcialam rodzicow budzic.ale jak tylko maz dojedzie to polecimy kupis podgrzewacz.jak cudownie zaczalby sie Nowy Rok gdybym mogla przespac choc jedna noc w tygodniu.aha jeszcze jedno...maly od przyjazdu jest strasznie krzykliwy i chyba wreszcie bedzie mial zeba!!strasznie krzyczal wiec podalam mu nurofenik.i zaraz mu nastroj wrocil.czy myslicie ze to bardzo zle jak mu podam te pare dni co tu jestesmy.?(w domu jakos latwiej mi go ogarnac,tp spacerek,to znajomi...wiec zabawe ma )a tu siedzi w domu wiec jest trudniej.

I naprawdę wielokrotne próby podawania butli czy smoczka w moim przypadku nic nie dawały.Ja go nie głodziłam bo to daje raczej odwrotny efekt.
.Próbowałam niekapek Aventa i jakoś szło.
Jak kiedys wyszlam do fryzjera, zostawilam mojej mamie moje mleczko w butelce, ale jak tylko widzial butle, to od razu w placz. nie probowalam Tommy'ego, bo bede juz probowac dawac mu kubeczek niekapek. Mam nadzieje, ze sobie poradzi. W kazdym badz razie zycze powodzenia i trzymam kciuki.