Hej, nie wiem co robić, co czuć, co myśleć- nie mam wzoru wyniesionego z domu, tam była tylko przemoc i płacz. Ale, to już teorytycznie za mną. Zakochałam się trzy lata temu i od dwóch lat mieszkamy razem, a raczej we troje- on, ja i jego 6-letnia córka z pierwszego małżeństwa. Piszę jego, ale czuję, że nasza- tak bardzo ją kocham- jak nigdy nikogo. Jej matka jest pozbawiona praw rodzicielskich, nie interesuje się małą, na święta chcemy się zaręczyć(pierścionek już kupiony), a w lutym pobrać i wtedy ja mam przysposobić małą. Idylla! Ale czasem jest źle- tak jak dziś- on ma urodziny i wypił, przyszłam ze studiów on już pijany... A wieczorem od słowa do słowa i zaczął się zachowywać jak chory psychicznie- krzyczał- wypierdalaj!, wyrwał klamkę od łazienki- bo tam się zamknęłam, a potem zaczął wchodzić przez małe okienko i się zaklinował, gdy go wyciągnęłam to przepraszał i mówił jak to on mnie kocha. Córka to słyszała i płakała, że chce być ze mną a nie z nim a teraz mnie pyta dlaczego on potraktował mnie jak gościa, którego można wyrzucić i że nie chce już mieć żadnej innej mamy. Już nie wiem co mam robić, jak za niego nie wyjdę to nie zobaczę małej- teraz prawnie jestem dla niej obcą osobą, jego też przecież kocham- to mój pierwszy facet, ale tak bardzo boję się braku uczuć, wulgaryzmów, przemocy. Wymarzyłam sobie rodzinę pełną miłości, on mnie nie bije, nie wyzywa, ale taki dzień jak dziś psuje wszystko, choć wiem, że on jutro będzie miły, będzie przepraszał. :sick:
Podobne tematy
Podobne tematy
-
-
G
-
Potrzebuję porady. Już nie wiem co mam myslec/robić.
- Rozpoczęte przez blondynka22
- Odpowiedzi: 41
-
-
Witam!!! Mój brat ze swoją narzeczoną dzisiaj stracili dziecko !!! Nie wiem co robić by Go pocieszyć !!! :c
- Rozpoczęte przez matiasspoko
- Odpowiedzi: 4
-
-
Proszę o wsparcie, radę- ja nie wiem co robić :(
- Rozpoczęte przez kika102
- Odpowiedzi: 57
-
-
37 tc i 2300 wagi, już nie wiem co mam robić!;(
- Rozpoczęte przez kinderniespodzianka
- Odpowiedzi: 23
-
-
-
Sama juz nie wiem co mam robić?
- Rozpoczęte przez Jusia22
- Odpowiedzi: 3
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hej dziewczyny. Jeszcze nie wiem czy zaliczam się do waszego grona.
- Rozpoczęte przez Sylwia maybe baby
- Odpowiedzi: 17
-
-
-
-
-
-
W sumie to nie do końca wiem co zrobić z tym fartem...
- Rozpoczęte przez Jakaś Młoda Pani
- Odpowiedzi: 9
-
Dziewyczyny pomóżcie proszę - nie wiem jak interpretować wyniki....
- Rozpoczęte przez michalina1880
- Odpowiedzi: 2
-
-
-
Termin sie zbliza, a ja nie wiem co z macierzynskim i resztą
- Rozpoczęte przez Szefowa1916
- Odpowiedzi: 39
-
D
-
-
-
-
-
-
Awaria urządzenia w biurze - nie wiem gdzie się zgłosić!
- Rozpoczęte przez Bibetka
- Odpowiedzi: 5
-
Już nie wiem co mam zrobić, potrzebuje pomocy
- Rozpoczęte przez Mama_90
- Odpowiedzi: 18
-
-
-
-
zostałam samotną mamą, nie wiem co robic , boję się.
- Rozpoczęte przez Chocolate1998
- Odpowiedzi: 14
-
-
-
Nie wiem czy wzięłam Acard.... Prośba o poradę.
- Rozpoczęte przez Cyntia85
- Odpowiedzi: 6
-
-
-
Gdy dziecko bije inne dzieci-juz nie wiem co robic..
- Rozpoczęte przez Ewelka20
- Odpowiedzi: 3
-