Witam zrobiłam betę wynik 448,09 mlU/ml. Co to oznacza?Pozytywny jak nic
Jak chcesz to możesz zrobić beta HCG i powtórzyć po 48h żeby sprawdzić przyrost.
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam zrobiłam betę wynik 448,09 mlU/ml. Co to oznacza?Pozytywny jak nic
Jak chcesz to możesz zrobić beta HCG i powtórzyć po 48h żeby sprawdzić przyrost.
Oznacza ciążęWitam zrobiłam betę wynik 448,09 mlU/ml. Co to oznacza?
Stresujące to wszystko, bylam dziś u lekarza ale nie był w stanie nic zobaczyc na usg poprostu najprawdopodobniej za wcześnie..Oznacza
Oznacza ciążęjednak warto jest sprawdzić ten wynik po 48 h. W prawidłowej ciąży powinien wzrosnąć o conajmniej 66%.
Ale możesz też spokojnie czekać na wizytę u lekarza![]()
Zdecydowanie za wcześnie, pęcherzyk widać dopiero przy becie ok 1000.Stresujące to wszystko, bylam dziś u lekarza ale nie był w stanie nic zobaczyc na usg poprostu najprawdopodobniej za wcześnie..
Na z wizytę gdzieś za 2 tygodnie, wtedy będzie już widoczne serduszko. Zazwyczaj 6-7 tydzień..Jedt to 32 dzień cyklu, teraz to się zastanawiam czy jestem czy nie jestem w głowie kosmos![]()
Dziękuję serdecznie za odpowiedźNa z wizytę gdzieś za 2 tygodnie, wtedy będzie już widoczne serduszko. Zazwyczaj 6-7 tydzień..
Przy takiej becie nie ma możliwości nic zobaczyć..