• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test ciążowy

Lola666

Zaciekawiona BB
Hej nie dostałam okresu w sobotę 19.11 i robiłam test i wyszedł taki zdj pierwsze .Dziś z ciekawości zrobiłam jeszcze raz i wyszedł taki zdj drugie co myślicie.Bete będę robić pod koniec tygodnia

Załączniki

• IMG20221121083405.jpg
    IMG20221121083405.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 620
  • IMG20221121083709.jpg
    IMG20221121083709.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 294
reklama
Ja bym wcale nie szła na betę, bo potwierdzenie ciąży masz na testach 🤷‍♀️
Moim zdaniem szkoda pieniędzy, po prostu umów się na wizytę u lekarza za jakieś 2-3 tygodnie
Wcale nie szkoda pieniędzy. Dzięki badaniu pierwszym i po 48h możemy zobaczyć czy wszystko rozwija się dobrze. W ciągu 48h musi być przyrost o conajmniej 66%. Oczywiście w międzyczasie umówić się do lekarza za około 2-3 tygodnie :)

Testy pozytywne. Gratuluję 😚

Ja bym poszła na betę i progesteronu i sprawdziła przyrost po 48h .

Mój pozytywny test ciążowy dziś ma już 9 tygodnie 😚

Wcale nie szkoda pieniędzy. Dzięki badaniu pierwszym i po 48h możemy zobaczyć czy wszystko rozwija się dobrze. W ciągu 48h musi być przyrost o conajmniej 66%. Oczywiście w międzyczasie umówić się do lekarza za około 2-3 tygodnie :)
Ale to,że przyrost bedzie w normie nie gwarantuje zdrowej ciąży. Dla mnie robienie bety to tylko strata pieniędzy. Testy pozytywne więc pozostaje umówić się do lekarza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry