Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wcale nie szkoda pieniędzy. Dzięki badaniu pierwszym i po 48h możemy zobaczyć czy wszystko rozwija się dobrze. W ciągu 48h musi być przyrost o conajmniej 66%. Oczywiście w międzyczasie umówić się do lekarza za około 2-3 tygodnieJa bym wcale nie szła na betę, bo potwierdzenie ciąży masz na testach![]()
Moim zdaniem szkoda pieniędzy, po prostu umów się na wizytę u lekarza za jakieś 2-3 tygodnie
Ale to,że przyrost bedzie w normie nie gwarantuje zdrowej ciąży. Dla mnie robienie bety to tylko strata pieniędzy. Testy pozytywne więc pozostaje umówić się do lekarza.Wcale nie szkoda pieniędzy. Dzięki badaniu pierwszym i po 48h możemy zobaczyć czy wszystko rozwija się dobrze. W ciągu 48h musi być przyrost o conajmniej 66%. Oczywiście w międzyczasie umówić się do lekarza za około 2-3 tygodnie![]()
No mi ginekolog sam kazał sprawdzić przyrost.Ale to,że przyrost bedzie w normie nie gwarantuje zdrowej ciąży. Dla mnie robienie bety to tylko strata pieniędzy. Testy pozytywne więc pozostaje umówić się do lekarza.
Nie zmienia to faktu,że zrobienie bety nie sprawi magicznie,że z ciążą będzie wszystko ok a po co się dodatkowo stresować.No mi ginekolog sam kazał sprawdzić przyrost.