Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to widzisz, ja widziałam. Wykonane zgodnie z instrukcja.Ja nie widziałam. Są tacy co nie potrafią ich wykonać i przeczytać instrukcji.
Znów się kłania czytanie ze zrozumieniem.Test wiarygodniejszy od bety ?!
Wtorek chyba nie jest twoim dniem![]()
Trzeba badać i koniec tematu, nie można olewać podstawowych spraw to po pierwsze. Po drugie testy nie wszystkie pokazują prawdę, te co nie są w ciąży wychodzi nie raz kreska, i jak to wytłumaczysz ?To Wy zluzujcie z tą beta.
Jak widać koleżance nie pomogła.
Przestań się już wymądrzać bo nic nowego , ciekawego , komuś służącego i pożytecznego nie przekazujesz ...Znów się kłania czytanie ze zrozumieniem.
Albo z ciąży okaże się ciąża pozamaciczna i w 8 tyg ciąży do wizyty u lekarza moze nie dojść tylko do pekniecia jajowodu i jego straty. Mając możliwości kontroli warto parę groszy przeznaczyć na reakcję zawczasu.Ale to,że przyrost bedzie w normie nie gwarantuje zdrowej ciąży. Dla mnie robienie bety to tylko strata pieniędzy. Testy pozytywne więc pozostaje umówić się do lekarza.
No ale nie w 4 tygodniu gdzie dopiero test wyszedł pozytywny. Ja nie każe czekać do 8 tc. Proszę czytać ze zrozumieniem.Albo z ciąży okaże się ciąża pozamaciczna i w 8 tyg ciąży do wizyty u lekarza moze nie dojść tylko do pekniecia jajowodu i jego straty. Mając możliwości kontroli warto parę groszy przeznaczyć na reakcję zawczasu.