Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Część, czy któraś z was robiła test na płeć dziecka. Są takie testy na allegro, koszt 180 PLN. Zastanawiam się czy warto, czy są skuteczne i czy ktokolwiek z was korzystał.
Nie bardzo wiem na czym polega ten test, ale kiedyś coś czytałam, że to raczej wróżenie z fusów.
Miarodajny jest tylko test z krwi kobiety ciężarnej, który bada DNA płodu, wiarygodność jest na poziomie 99%, jeżeli zostanie prawidłowo wykonany.
Ja mieszkam w UK i taki test robiłam, sprawdził się. Niektóre kliniki, które go przeprowadzają, obiecują zwrot pieniędzy w przypadku pomyłki, można go robić już od 7 tc. Jest dość drogi, w przeliczeniu na złotówki kosztuje około 900 zł.
Nimble Diagnostics offers a full range of paternity, family relationship, and ancestry DNA testing services, as well as drug tests and cancer nutraceuticals. We are the trusted name in DNA testing and biomedical products.