reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Niedobrze mi-czyli:dolegliwosci ciazowe

nie smiejcie sie dziewczyny z mojego myslenia ale coraz bardziej boje sie, ze robie krzywde mojej kruszynce.

caly czas wieczorami mnie mdli, jak w zegarku dzien w dzien ok 18-19 bardzo mi nie dobrze i czesto konczy sie to wizyta w toalecie. po wymiotach nawet jak nie wiele zwracam czuje sie wykonczona i serce mi bardzo mocno i szybko bije.
boje sie ze robie krzywde dziecku ze jak moje serce tak reaguje to jego jeszcze gorzej i w koncu mu przestanie bic.
mam nadzieje, ze to tylko moj wymysl i wymioty nie maja takiego wyplywu na dziecko.
czasem juz mam na prawde dosyc, myslalam ze bede tak miec tylko do 12 tc:(

reklama
noelka84 nic się nie martw ja też myślałam, że moje mdłości skończą się z I trymestrem. Jednak teraz zamiast porannych mdłości, dopadły mnie południowe. Wyjść z domu nie mogę bo nie wiadomo kiedy i gdzie mnie złapie.

noelka nie pociesze Cie ale moja koleżanka miała mdłości do 6 miesiaća a druga całą ciąże
Chyba nie ma na to reguły:baffled:

Zgaga nie wiem co to jest?
Wypryski ehhhh jak małolata jakaś.No cóż już sie przyzwyczaiłąm
Jak za dużo robię to brzuszek daje znać że mam odpocząć

Ostatnia edycja:
noelka84 nic się nie martw ja też myślałam, że moje mdłości skończą się z I trymestrem. Jednak teraz zamiast porannych mdłości, dopadły mnie południowe. Wyjść z domu nie mogę bo nie wiadomo kiedy i gdzie mnie złapie.
ech, to samo u mnie ;/
w dodatku nie wymiotuję, (a chciałabym!) tylko 'zrywa' mnie pół dnia i nic nie leci... nie ma nic gorszego.

a z zachciewajek ostatnio PASZTET! :-D

noelka współczuje wymiotów.. na pewno jest to jakis tam stres dla małego ale krzywdy mu nie zrobisz. trzymaj sie dzielnie
Moja kolezanka do 7 miesiaca miala taki problem, bratowa tez..

noelka współczuje wymiotów.. na pewno jest to jakis tam stres dla małego ale krzywdy mu nie zrobisz. trzymaj sie dzielnie
Moja kolezanka do 7 miesiaca miala taki problem, bratowa tez..

Ja też w pierwszej ciąży do 6 miesiąca dzień w dzień od 7 do 11. Bez dnia przerwy. Koszmar. A teraz miałam trzy dni i koniec :)

Zupełnie nie zazdroszcze wam dziewczyny. Ja zupełnie nie mialam i nie mam takich problemow! Moja siostra tezn bardzo dlugo miała takie problemy, a urodziła śliczne i zdrowe bliźniaczki :)

hej dziewczynki :-) przed chwilą wzięła mnie straszliwa zgaga, która minęła jak ręką odjął ;-) nie wiem, czy któraś z Was już pisała w tym wątku o leku Gaviscon, ale chciałam go serdecznie polecić. Na 100% można stosować go w ciąży, a efekt jest natychmiastowy :-)

reklama
Do góry