Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A swoją drogą, to razem ze mną miewa zachcianki i podjada, więc póki co ma większy brzuszek ode mnie, hehehe:-):-):-) i do tego bardziej owłosiony;-)
Mój też tak ma, raczej mówi to z żartów a nie ze złośliwości. Cieszy się bardzo z dzidziusia, głaszcze ,mnie po brzuchu, a najbardziej podoba mu się to, że mi piersi urosły;-):-):-) Sama się z tego cieszęA swoją drogą, to razem ze mną miewa zachcianki i podjada, więc póki co ma większy brzuszek ode mnie, hehehe:-):-):-) i do tego bardziej owłosiony;-)
Joanna jeszcze trochę, a bedziesz mogła ślubnemu pokazać brzuszek w pełnej okazałości![]()

Mea mój mąż ma all inclusiv odkąd zamieszkaliśmy razem, hehehe. Po prostu lubi piwo. Najgorsze jest to, że ja też. Przed kobietą w ciąży pić piwo, jeżeli je lubi, to jak jeść ciastko przed dzieckiem z trzeciego świata;-) Tym bardziej, że mamy upalne lato. Trudno, muszę się obejść bez. A po porodzie bedziemy zrzucać brzuchy, ja ciązowy, a mój ślubny piwny, hehehehe:-):-):-)