reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NIEOBECNOSC

Kosmi to baw się dobrze!
Ja wczoraj bylam na weselu, zreszta czesto Oliwkę komuś zostawiam, najchetniej na wieczor bo wtedy Oliwka ma juz bardzo dobrze wypracowany rytm... o 18 kąpiel, potem szybko butla i lulu, o 24 jeszcze butla przez sen i spanko do rana. Ale w ciągu dnia tez nie jest najgorsza i jak tylko jest dlugo na polku to jest bardzo grzeczniutka.
No ale na pare dni to by mi było ciężko ją zostawić

reklama
Kosmi - udanego żeglowania :) i super pogody.

Ja podobnie jak Magdaleona nie wyobrażam sobie zostawienia Karolinki na kilka dni, najwyżej na góra 3-4 godziny, ale ja ją karmię wyłącznie piersią i byłoby to chyba raczej trudne do zrealizowania.

Kosmi ale ci zazdroszcze... Mój maz wrocił z dwutygodniowego zeglowania w Chorwacji, jeszcze raz wybiera sie we wrzesniu. Ja kocham żagle i za rok planuje Mazury juz z Julkiem. ALe tak najbardziej ciagnie mnie na morze a to juz sie wiaze z pozostawieniem maluchadziadkom. Wiec trzymam kciuki, by sie Maja dobrze u dziadkow spisala a mamie dala porzadnie wypoczac.

ja tez ze wzgledu na karmienie piersia nie moge malej na dluzej nigdzie zostawic :)
pamietam tez ze michala zostawilam dluzej u kogos niz na jeden dzien dopiero jak mial skonczone 2 latka  - z kamila pewnie bedzie to samo ;D

ale w zime wybieramy sie w gory na narty - jeden sezon mi przepadl (ciaza) ale teraz juz nie odpuszcze !!! tym bardziej ze mamy super kolege ktory zadeklarowal pomoc przy kamili :)

To może ja napisze że mnie nie będzie do jutra a może i nawet do poniedziałku na BB.Bo jesteśmy z Dominisia na działeczce u babci.W sumie to już jestesmy tam od wczoraj.Ale nie ma to jak chłop zapomni kluczy od mieszkania.I musiałam zjechać na chwilke do domciu.A więc miłego weekendy wam życze.

W związku, ze planujemy wyjazd na działkę do rodziców w niedzielę a od jutrzejszej nocy forum nie działa to pewnie odezwę się dopiero po powrocie. Chyba, ze pogoda się popsuje to wtedy będę w domu. Ale to dopiero się okarze. Nie wiem kiedy się odezwę. Póki co jestem... ;) ;D

reklama
Do góry