Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gosiek - i tak dalas mi wiare w to ze przy malenkim dziecku jest chociaz troszeczke czasu na inne rzeczy (np bb) a ze sie czasem nie doczyta- ojejku- ja mam to samo
kasiunka jest - od wczoraj nie ma Guni
A mnie tak zaczał bolec brzuch - normalnie jak na @ - Jezu mam nadzieję ze to nie dziś!!!!! Idę się położyć - moze przejdzie........ boję się ..............
Gluszek jestem, jestem, po prostu przeszliśmy sie z mężem po Dolinie Bedkowskiej czy Bedkowickiej ( zawsze mylę ) - kurcze po tylu miesiącach siedzenia i leżenia a we mnie było tyle siły, że mogłabym tak łazic cały dzień - i co i nic , zero skurczyków.
ewe Amelka jest śliczna gunia ja też mam w sobie tyle energii, po tym jak musiałam trochę leżeć, ale te spacery to też słabo cokolwiek ruszają... Mój mąż był rano dzisiaj załamany, że jeszcze nie zaczęłam rodzić. Miał nadzieję, że zacznie się coś w nocy