reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecność

Gosiek - i tak dalas mi wiare w to ze przy malenkim dziecku jest chociaz troszeczke czasu na inne rzeczy (np bb) a ze sie czasem nie doczyta- ojejku- ja mam to samo :D

reklama
No Gosiek mi też dajesz nadzieję, ze po porodzie jest czas jeszcze dla siebie - a ty masz przeciez dwójkę dzieci!!!!

kasiunka jest - od wczoraj nie ma Guni
A mnie tak zaczał bolec brzuch - normalnie jak na @ - Jezu mam nadzieję ze to nie dziś!!!!! Idę się położyć - moze przejdzie........ boję się ..............

Witam!!!
Chciałem się pochwalić nowymi zdjęciami Amelki. Pozdrawiam

mąż ewe26

Gluszek jestem, jestem, po prostu przeszliśmy sie z mężem po Dolinie Bedkowskiej czy Bedkowickiej ( zawsze mylę ) - kurcze po tylu miesiącach siedzenia i leżenia a we mnie było tyle siły, że mogłabym tak łazic cały dzień - i co i nic :p, zero skurczyków.

Amelka prześliczna!

ewe Amelka jest śliczna
gunia ja też mam w sobie tyle energii, po tym jak musiałam trochę leżeć, ale te spacery to też słabo cokolwiek ruszają... :) Mój mąż był rano dzisiaj załamany, że jeszcze nie zaczęłam rodzić. Miał nadzieję, że zacznie się coś w nocy :)

reklama
Do góry