reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecność

reklama
No ale jestem ciapa!!!
Dopiero teraz zauwazylam ze sa zdjecia slicznej Amelki!!!!
Ewelina gratuluje ci baaardzo!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze czujesz sie juz dobrze i ze juz dzis chyba wychodzisz??!
Mala jest cudna!!!!To niesamowite ze w naszych brzuszkach sa takie slodkosci!!!!!!:)

jestem, miałm gości...
Ale mnie wzięło dzis rano - Jezu myśłłam ze rodze - musiałam sie położyć i wziąść No-spę i dzięki Bogu przeszło (ale ból był naprawdę silny). Teraz mnie też zaczeło pobolewać jak na @... Ogólnie to mam nadzieję ze to tylko skurcze przepowiadające. Genralnie czop mi nie odszedł, innych objawów tez nie mam. Jaksie tak dalej będe źle czuła to chyba dziś pojade na ktg. acha kolezanka stwierdziła ze ja na jej oko brzuch mi opadł

Głuszek dobrze, że jesteś, ale nawet jakby co to sie nie martw, moja gin utrzymywała, że na tym etapie ciąży dzieci rodzą sie i nie ma juz z nimi żadnych problemów, tylko są troszkę mniejsze. Mnie też wcześniej brały porządne skurcze a potem nagle wszystko ucichło, więc może to faktycznie tylko te przepowiadające.

reklama
Do góry