reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

reklama
powiem ci,ze w sumie ma trarda glowke,ale niewiem czy powinnam jej podawc,czy nie bo ma cebionmulti z karju,a tu wiem ze jak zapytam to nikt mi nie pomoze i poiwe,ze wszystko z nia jest ok,a wiem,ze jak dziecko sie poci przy picu to brakuje mi wit.D

przy krzywicy tak się dzieje. U małej tak sie uginało w jednym miejscu - stad podjerzene o krzywice. Zawsze mozna wykonac badanie - nazywa sie fosfotaza alkaliczna i jeśli jest podwyzszona to początki krzywicy. U nas wyszła podwyższona ale nieznaczenie. Ale to po biegunkach bo wit się nie wchałaniała i przez dwa tygodnie jej nie podawałm potem bo mnie lekarka, głupia pia nastarszyłą że ma za małe ciemięczko

maxin przy krzywicy poci się główka,a nie nosek:)poza tym jedzenie to wysiłek i moze sie pocic,a ja podaję cebion multi też 5 kropli i do tego 2 vigantolu czyli czystej wit d,a czemu Ty już nie podajesz??

reklama
dobra ja tu pewnie nie będe miała okazji za często zaglądac przez next 3 tyg:(a potem też nie wiem jak to bedzie,wiec pozdro 4 alles...gdzie kate?agata?gosiek???no to nara lasencje tylko nie płaczcie:)wróę przecież:))))))a heksa???

Do góry