reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

reklama
gosiek pewnie dużo pracuje i nie ma dla nas tyle czasu. Wszystkie dziewczyny pracujące na pewno mają urwanie głowy jak wracają z pracy, więc musimy je zrozumieć, chociaż bardzo ich brakuje... :-(

hej dziewczyny - trochę może mnie nie być - poparzyłam sobie prawą rękę - mocno :-( - i mam problemy z pisaniem i podstawowymi czynnościami - za kilka dni może będzie lepiej.

bo juz mi sie myla te watki nie wiem czy w kwietniu czy w maju ale byla taka dziewczyna chyba ewa miala na imie miala starsza coreczke i teraz jakso urodzila z nami - a moze jest tylko zmianiam zdjecie zawsze miala w podpisie zdjeci coreczki taka bladyneczka!!! wiecie o kogo mi chodzi??

reklama
nie kojarzę:(tutaj starsze dzieci-córeczki to mam ja,trini,kate,gosiek,eager chyba tak to było i to chyba alles...sorka jak kogoś pominęłam

Do góry