reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecność

reklama
no własnie kate moja kumpela łyknęła za radą swojej bratowej-pielęgniarki,którapowiedziała,ze tak się kiedyś wywoływało porody i rodziła 3 h,mimo,iż mały ponad 4 kg miał,a to był jej pierwszy poród...

No to chyba zgłaszam nieobecność, mam nadzieję, że tym razem to nie jest fałszywy alarm. Odszedl czop podbarwiony krwią, całą noc nieregularne skurcze, teraz co 5min. No zobaczymy ::) Chyba że znowu panikę sieję ;)

Gunia, jak mogłaś ??????? Beze mnie ??????
Przepisuję się do lipcówek ;D ;D ;D

Gunia trzymamy kciuki!!! To już ne pweno to jak skurzce co 5 minut.
abryz ty to do sierpniówek a nie lipcowek sie powinnac przepisac :)
Ty, chyba ze sie dogadasz i wrześ niówki cie przyjma :) ;D ;D ;D

reklama
Do góry