reklama
Biedronka to pójdziesz na dzienne
ale wpierw podchowasz dzieciaczki i do przedszkola a ty do nauki 
masz rację Kate ja to taki początkujący wapniaczek
Kropecka pewnie że ci się uda - grunt to dobra organizacja pracy
masz rację Kate ja to taki początkujący wapniaczek
Kropecka pewnie że ci się uda - grunt to dobra organizacja pracy
Co do różnicy wieku między dziećmi to strasznie dużo zależy od indywidualnej sytuacji. Ja Agatkę rodziłam mając 22 lata, wróciłam do pracy, cały czas studiowałam a w między czasie troszkę poszaleć też chcieliśmy. Do tego moja praca to nie było tylko zarabianie kasy ale też zdobywanie cennej praktyki bez której teraz byłoby mi kiepsko, i która teraz procentuje, więc dla nas wtedy decyzja "raz za razem" nie wchodziła w grę. Tak naprawdę zapragnęłam drugiego dziecka jak Agatka miała 5 lat.
Natomiast jeśli kobieta ma szansę być na wychowawczym z dziećmi to pewnie ze względu na małą różnicę wieku lepiej mieć dzieci w mniejszym odstępie czasu.

Natomiast jeśli kobieta ma szansę być na wychowawczym z dziećmi to pewnie ze względu na małą różnicę wieku lepiej mieć dzieci w mniejszym odstępie czasu.

nie no dziewczyny ja wierzę,ze pójdę na studia,bo inaczej sobie nie wyobrażam,nie ma innej opcji i finito
a Kropecka co z dzieciaczkiem jak TY pójdziesz na studia?i na jaki kierunek????a na dzienne studia nigdy nie chciałam iśc,co mojego Tatusia kochanego doprowadzało do białej gorączki
)))))))))))))
reklama