Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzieki, juz sie nie moge doczekac a niech sobie pada, napewno po takich upalach woda w jeziorze jest tak nagrzana ze moge do niej wskoczyc nawet w czasie deszczu
wiecie co nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda do bani od 3 dni pada jak biedna KROPECKA ma to samo to wspólczuje je tak sie bała ze jej nie dopisze pogoda i patrzcie szok. o mnie w pokoju temp.17stopni a na dworze 15
no u nas tez tragedia
chcialam zeby byo chlodniej a nie zeby odrazu tak lalo nawet na spacer sie nie chce wyjsc i ogolnie nic sie nie chce tylko nynkac
u mnie też leje i do dupy - i na dworze tylko 15 stopni. W domku jest ciepło bo 25 stopni. Ale nie wiedziałam jak małego ubrać dzisiaj do lekarza. W końcu dostał pajacyk z długim rękawkiem, skarpetki i na to komplet - bluzeczka i spodenki + czapeczka