reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecności

reklama
reklama
Ja tylko na chwileczkę tu zajrzałam. Wróciłam dziś rano (a właściwie wczoraj, bo już dobrze po północy) do Warszawy, a Marcin z chłopakami został na Mazurach. To właściwie jego debiut: sam z chłopcami na dłużej niż 1 dzień.:-)
Wypoczęłam tak, że mam wrażenie, że nie było mnie ze 2-3 tygodnie. W piątek po południu znów jade na Mazury. A tu masa spraw do załatwienia.: odbiór samochodu z warsztatu, zakupy, lekarz, jakieś recepty do wykupienia no i praca.
Wróce pewnie w przyszłą środę po nocy, bo być może rodzice znów zostaną za dwa dni z chłopcami. No a potem to już mam nadzieję na jakiś dłuższy 2-3 tygodniowy urlop.:-)

Więc trochę czasu minie zanim tu na dobre zawitam.

Do góry