reklama

Nieobecnosci...

Aniu napawaj sie chwilami z mezem!:tak:
Mamootku -wypoczywaj:tak:bo juz niedługo słodziastych obowiazków Ci przybedzie;-)
Cicha - ja to nienawidze sie pakowac..zawsze mam wrazenie, ze czegos zapomniałam..robie listy a i tak jak siedam do auta to czesto po kilka razy wracam..a w rezultacie kilku rzeczy zapominam..a ze mam taka "panikarska" troche nature to marudze Adamowi-ten mnie uspokaja ..oj stały schemat:-D..ale juz odliczamy dni do 4lipca:-):-) wagowo nie bede ograniczona bo jedziemy naszym busem:rofl2:(samolot baardzo mnie zawsze ogranicza:-D

no a poki co to prosze o usporawiedliwienie w razie jakbym na jakis czas znikneła..bo mamy przeprowadzke..net powinei byc juz od jutra na nowym mieszkanku..no, ale ze "kupe" roboty to i moze byc kruch z czasem :baffled:

reklama
Aniu zazdroszcze :tak: ale ja bede mieć mojego wreszcie od konca czerwca na stałe :-D ale go wymęcze ;-)
Cicha zycze miłego wypoczynku i .... dopominam się o zdjęcia Zosi .:tak:
Mammot dziewczyny mają racje ty nogi do góry i ogólne odprężenie :tak: przed.......

Rusałko więc przeprowadzka doszła do skutku .... to dobrze bo tam na starym miejscu to pamiętam był ten paskudny grzyb .... może Klaudusia przestanie kaszleć ... no i pochwal się coś więcej bo albo nie napisałaś albo ja nie doczytałam :no: to domek czy mieszkanko........????????????????
i koniecznie fotki :tak:

Cześć Kochane! Wpadłam, bo strasznie się za Wami stęskniłam :tak:
I widzę, że wielkie zmiany się u niektórych szykują!
Przede wszystkim - Cicha, gratuluję córeczki! Zosia to śliczne imię :-) Jak sobie teraz radzisz z dwójką? A jak Julien przyjął siostrzyczkę?
Rusałko, doczytałam, że się przeprowadzacie. Życzę szczęścia w nowym miejscu! A jak postępy z budową własnego gniazdka?
Mamoot, Ty już całkiem blisko rozwiązania! Oby poród był bezbolesny :-)

Ania, szczęśliwych chwil z mężem!
I dobrze zrozumiałam Kakaw - mąż wraca na stałe do domu? Suuuper! :-)

Pozdrawiam wszystkie cioteczki i wszystkie czerwcowe skarby!!! Buziaki od Marcinka (postaram się wrzucić kilka fotek na zastrzeżonym).

P.S. Przepraszam, że tak o wszystkim na tym wątku, ale nie dam rady przeczytać wszystkich zaległości :zawstydzona/y:

a my właśnie wyprowadzilismy się cała trojka z pokoju Otylki, od poniedziałku zaczynamy remontowanie pokoju i jego urządanie, ehh to dopiero poczatek a ja juz padam, a gdzie wykonczenie pozostałej części mieszkania:szok:

Hej to się witam ja:-) I co za newsy tutaj:tak:
Mamootku weekend na pewno udany bo w końcu na Mazurach:-)
Cicha powodzenia z ogarnianiem tego wszystkiego:-)
Ell czekam na efekt końcowy remontu:tak:
Asiu witajcie. Uściski dla Marcinka:-)
Kakaw ale masz super:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry