reklama

Nieobecnosci...

reklama
Mamootek pisał, ze na Mazury jedzie...do połowy lipca tam beda..>maja dostep.ale z tps i muli..wiec bedzie zagladac do nas, ale nie tak jak bedac w domu..ale to tez zrozumiałe..wakacje przeciez::-)

no wlasnie Rusałka napisała to co chciaąłm :) a ja sie tłumacze że bede mniej bo czasu brak - zaczęło się sprzątanie - remontowanie w domu, zewsząd otaczają mnie kartony...

Basiu zagladaj do nas od czasu do czasu.

ja tez wkrótce wypadnę na jakieś 2 tygodnie. jedziemy w przyszły poniedziałek na d morze: kierunek Krynica Morska. Już nie mogę się doczekać. tylko żeby pogoda była ładna. w zeszłym roku przez cały urlop padało. Teraz też widzę, że jest nieciekawie. Mogłoby to słonko posiwcic dla Oli. Tak bardzo bym chciała, żeby zobaczyła i pobawiła się na wielkiej piaskownicy z wodą. :-)

Fredka, my w połowie tego tygodnia wyruszamy nad morze do Mrzezyna a, od czwartku ma byc super pogoda bedzie pieknie ,dziewczyny pobawia sie nad morzem a, my wrócimy z piekna opalenizna oczywiscie wypoczete:-)

Basiu zagladaj do nas od czasu do czasu.

ja tez wkrótce wypadnę na jakieś 2 tygodnie. jedziemy w przyszły poniedziałek na d morze: kierunek Krynica Morska. Już nie mogę się doczekać. tylko żeby pogoda była ładna. w zeszłym roku przez cały urlop padało. Teraz też widzę, że jest nieciekawie. Mogłoby to słonko posiwcic dla Oli. Tak bardzo bym chciała, żeby zobaczyła i pobawiła się na wielkiej piaskownicy z wodą. :-)
Fredka to może nas odwiedzice :) albo my was nad morzem bo to blisko od nas...a jest twój nr tel na zastrzeżonym?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry