reklama

Nieobecnosci...

reklama
szczerze Pati wątpię:-(..bo w ta str to berlin juz prawie pod domem..zmecznie itd..a z powrotem wracamy samolotem..wiec ewentualnie moge wyskoczyc..ale to wóczas jak zapewnisz bezpieczne lądowanie:laugh2:

Cicha- ja tez czuła, ze Twoje Skarby spisza sie na medal!..a za upałem to ja tesknie potwornie!!!..wiec kilka tygodni chciałabym, by mnie one pomeczyły!!! :rofl2:

Pati - mozesz mieć nadzieję że je ktoś wrzuci do skrzynki jeśli miały znaczki :) a ja jestem jeszcze gorsza gapa bo ja w domu swoje posiałąm...
a u nas upałów nie ma - pogoda bardzo zmienna raz duchota 25 stopni a za chwile ulewa i spadek do 14!!! szczerze wolałabym upały bo do tego u nas jeszcze wiatry niespokojne...

No Baska o tym nie pomyslalam...Moze bedzie ktos tak dobry i wysle...ale by bylo fajnie :)))))))))))))))

Ty Dorcia a u Was nie pieczetuja znaczkow??? bo dostalam Twoja kartke i na zadnym ze znaczkow nie ma pieczatki... Chcesz to ci je odesle-hahahahahaha :)beda jak znalazl na nastepny rok....;-):-D

Echh ja też mogę się zaliczyć do grona gap:)) Tylko ja kartki mam, tylko powiem szczerze ciąglę leżą do wypisania. Mam nadzieje, że mi wybaczycie, o niczym innym nie myślę, tylko o jutrzejszej obronie..ciągle zakuwam i zakuwam i mam wrażenie (mam nadzieję, ze to tylko wrażenie, że nic nie wiem)...no i jak ochłonę po jutzrejszum dniu...to dokonam powinności:-)

Jesli mi sie z Dorcia nie uda spotkac to moze z Baska sie uda...w koncu nie mamy do siebie az tak daleko...Moze jaki wypad nad morze albo jakies fajne jeziorko?? :-) Baska hooooop hoooop!!! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry