reklama

Nieobecnosci...

reklama
a my juz jestesmy w PL:):):) ach ach..
Klaudia zniosła podróz super!
zasneła o 11- 13 potem prom..itd..grzecznie i spokojnie!..potem jak zasneła o 21.45 - to wstała o 8:-):-):-):-):-):-)tak twardo spała w foteliku:tak:
Troszke bede wiec tu mniej..ale wybaczcie- duza buzka dla wszystkich:*

Dorcia ciesze sie ,ze dojechaliscie szczesliwie,a tym badziej,ze Duska tak pieknie zniosla podroz :-)
A jak Wam zlciala droga? dalas rade ;-) (szkoda ze w aucie nie ma neta ;-) :-D)
Udanego urlopu Wam zycze kochana i jak starczy sil to wpadaj z relacjami na bb:-)

No i cykaj fotki jak tam Wam gniazko sie wije :-D

no i nam przyszło się pożegnać. Jesteśmy już spakowani i gotowi do drogi. Zaraz śniadanko i dalej przed siebie. Jednak jedziemy bez optymimu. Pogoda zapowiada się okropna. Nie wiem ale jakiś pech za nami chodzi! Odezwę się najpóźniej za półtora tygodnia.

Dozobaczenia cioteczki i bawcie się dobrze!

Rusałko miłego i udanego pobytu w kraju.Życzę udanej pogody, bo z tym chyba będzie ciężko!:-)

dziekujemy kochane:*

gniazdko sie wije..juz po swoich salona chodziłam..a serce sie raduje!:-D
słoneczko pieknie swieci(jak ja je kocham!) jestem opalona, byłam u fryzjera..mała "sprzedana" u dziadków..no zyc nie umierac(dzieci rodzic:-D!
a jeszcze jak ja tu płakałam, ze przytyłam..to co kogo widze-mówi mi, ze bardzo schudłam:-D:-Djak ja ich kocham wszystkich...:-D

i o dziwo moja waga tu w PL-pokazuje, ze schudłam:-pkłamczucha moja słodka:-D-wierna przyjaciółka:-D..no, ale w ciuchy te mega ciasne tez sie wbijam..coprawda czasem guzik strzeli:-D:-D
cykam zdjecia i jak wróce-obiecuje, ze bb pęknie!:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry