reklama

Nieobecnosci...

reklama
Ja sie tez ostatno nieco ociagam ale moje kochane dzieciatka maja problemy z synchronizacja i jak nie jedno to drugie sie domaga... ;-) :-) A wolny czas spedzam jak zwykle przy komputerze ale znow szukam kilku katow bo nam sie znow szykuje kilka dluzszych wypadow i namietnie ogladam strony z nieruchomosciami co doprowadza mnie niemal do szewskiej pasji pomieszanej z napadami depresji - czyli niemal czysty masochizm.

Sylka nic wielkiego (chociaz przymiezalam sie do lotu do Jordanii z mezem ale jednak z dzieciakami ciezko) a wiec: Constanz, potem Marsellie no a potem gdzies na narty - najpewniej w lokalne gorki ;-)
W Marsylii wczoraj juz zarezerwowalam mieszkanko i strasznie sie ciesze bo dalo mi sie znalec cos co mi sie podoba(a pierwsza opcje juz mi ktos sprzatnal spod nosa :-(): Location Maison Villa MARSEILLE 5 personnes Terrasse Vue sur Mer - France calkiem fajne nie:-)) a teraz szukam noglegu po drodze i na razie mam to na oku:Atmosphere: La Maison du Moulin, guest rooms in provence, drome, grignan, france, south

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry