Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a tak w ogóle to gdzie zabłądziła nam Fredka??? Mamoot chyba juz powinien zaglądnać do nas??? Irmoo a ty zagladnij do nas, prześlij staraczkom fluidków ciążowych i powiedz co słychać?
Ja mam wieści od Mamootka, która serdecznie Was pozdrawiaNadal siedzą na Mazurach - wracają w ten weekend lub nastepny. Wojciach naparza jak najęty a Staś rozdaje usmiechy i guga do zabawek.
Dziewczyna mam info od Irmy - bycza sie na wczasach we Włoszech! Maja fajna pogodę, Izunia szaleje na plaży. W domu będą w weekend, to sie odezwą. Irma przesyła buziaki i pozdrowienia
ale i tak troszke Irmie zazdroszcze-troszke...bo my juz tez robimy przymiarki do wycieczki zagranicznej...wczoraj bylismy w kilku biurach...kupimy pod koniec roku...bo wóczas bedzie taniej- a planujemy jechac na pocz roku.:-)....juz nie moge sie doczekac:-)